Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Csendben megjött: új zárolási képernyő

Ma - vagy is már tegnap - csendben megjelent az új zárolási képernyő, de hiába nézzük a telefonfrisítés menüpontot, ez az áruházon át jött meg, ezzel mellesleg az áruház nagyszerű újítását is szemléltetve. A telepítés látszólag olyan mint egy alkalmazás telepítésénél, de ha jobban  a szöveget, láthatjuk hogy többről van szó, a letöltés szöveg még stimmel l, de telepítés helyett már mást fogunk látni:

Ha sikerült telepíteni akkor ironikus módon, a régi API-t használó zárképernyőt módosító Appok mellett jelenik meg. Elindítva figyelmeztet, hogy a gyereksarok nem lesz használható.

 

Az App könnyen kezelhető, 6 téma közül választhatunk. Első lezárásnál kicsit megáll a telefon, de utána már olyan mint régen - legalábbis ami a sebességet illeti. A témák nem túl személyre szabhatók, így én visszaváltottam a régi API-t használható, népszerű App-ra.

Az új API, és a Microsoft 6 erre épülő témája az áruházból tölthető le, további, akár nem a Microsoftól származó témák megjelenése a későbbiekben várható.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}