Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Hívatlan frissítés jött a Windows Phone 8.1-re

Nyugodtan lehet hivatlannak hivni az új frissitést, ugyanis a Microsoft nem is jelentette be. Természetesen ezzel fel is merül a kérdés: Milyen újdonságok is jöttek a Windows Phone 8.1 második frissitésében?

Nos, megváltozott a Windows Phone logó: Elég szembetűnő, és a wpcentral egy képen be is számolt róla:

Egy másik érdekességet is észre lehet venni: Az internet explorer külön-külön jeleniti meg a legutúbb látott lapokat az alkalmazásváltó képernyőn. Hogy ez a gyakorlatban mennyire lesz hasznos, azt majd meglátjuk.

Mostantól a docx sem okoz gondot a telefonnak: Az új fájlkezelő a doc fájlokon kivül a docx-eket, és úgy általában az x-eseket is megnyitja (pptx, ppvx, stb.)

Elméletileg fejlődött az értesítési központ (a lenyíló panel) is, de ezt gyakorlatban még nem láttam. Mindenesetre ezek mellett további újítások is lehetnek a rendszerben, ha te is találsz valami újat nyugodtan írd meg kommentbe. 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}