1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Windows
  4. Hívatlan frissítés jött a Windows Phone 8.1-re

Hívatlan frissítés jött a Windows Phone 8.1-re

Windows

Nyugodtan lehet hivatlannak hivni az új frissitést, ugyanis a Microsoft nem is jelentette be. Természetesen ezzel fel is merül a kérdés: Milyen újdonságok is jöttek a Windows Phone 8.1 második frissitésében?

Nos, megváltozott a Windows Phone logó: Elég szembetűnő, és a wpcentral egy képen be is számolt róla:

Egy másik érdekességet is észre lehet venni: Az internet explorer külön-külön jeleniti meg a legutúbb látott lapokat az alkalmazásváltó képernyőn. Hogy ez a gyakorlatban mennyire lesz hasznos, azt majd meglátjuk.

Mostantól a docx sem okoz gondot a telefonnak: Az új fájlkezelő a doc fájlokon kivül a docx-eket, és úgy általában az x-eseket is megnyitja (pptx, ppvx, stb.)

Elméletileg fejlődött az értesítési központ (a lenyíló panel) is, de ezt gyakorlatban még nem láttam. Mindenesetre ezek mellett további újítások is lehetnek a rendszerben, ha te is találsz valami újat nyugodtan írd meg kommentbe. 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +540 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
1 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Windows Phone (Nokia Lumia 920) használó vagyok, hatalmas változásokat hozott az új rendszer, gyorsabb, okosabb, képernyőmegosztás, készüléközpont, hangvezérlés, jobbak a programok, gyorsabbak, több funkcióval, beállítási lehetőséggel érkeznek s a Microsoft Store-t is feltöltötték rendesen. Nagyon stabil lett, már csak a firmware hiányzik.
Egy mondatban: gratula a Microsoft csapatának, hatalmasat alakítottak!
2014.06.20 00:02