Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Windows

Új Zenék App Windows Phone 8.1-en

A Windows Phone 8.1 megjelenése óta talán a legnagyobb vitatémát a Zene, az az az XBox Music App okozta. Erre a Microsft is lépett, most érkezett meg a 3. frissítés, ami igen nagy változásokat hozott. A 2. frissítés a tekerést egyszerűsítette le egy csúszkával, most meg a felület újult meg. Kissebb lett a zenék felirat, megjelenik a következő tene címe, nagyobbak a kezelőgombok, és az albumképet felfele vagy lefele húzva lehet tekerni a számok között. Az App már a 2. frissítés óta nem jön be fekete képernyővel, nem akadozik, sokkal gyorsabb lett, de az élőcsempe még mindig hiányzik. Nézzük képekben a változások menetét:

A klasszikus Wondows Phone 8.0-ban is meglévő Music Hub, ébben zeneváltás közben:

Normál állapotban ugyan ez:

Alkalmazásválasztóban az eredeti Zenék app, és a 8.0-s Music Hub:

Az eredeti 8.1-es Zenék app:

A 3. frissítéssel az alkalmazás már így néz ki:

A hangosításnál előjövő menüvel:

És egy bónuszkép, ha már elkészítettem, akkor be is mutatom :D 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}