Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Linux

Full Circle Magazin újabb magyar részekkel

A legnagyobb Linuxos újság, a Full Circle Magazinnak újabb magyar része jelet meg, de különkiadások is voltak mostanában. 

Full Circle Magazin 81. száma magyar nyelven!

Angol nyelven már 2014 Jabuárjában megjelent 81. szám tegnaptól magyarul is olvasható. A - nyilván már elavult - hírek, és a megszokott hogyanok mellett az LXLE linuxot tesztelik az újságban, megismerhetjük a Back In Time nevű szoftvert, vagy éppen a Limbo nevű játékot. A teljes tartalmat a letöltési link mellett a fullcircle weboldalán ollvashatjátok!

LibreOffice különkiadás

Már mai megjeneésű az előző számokban megtalálható LibreOffice Hogyan?-jait bemutató cikksorozat 1-7. részét összefoglaló különkiadás, melyben az eddigi cikkeket egy újságban lehet olvasni. 

Programozzunk Pythonban különkiadás

Erről a már régebben megjelent újságról sem feletkezhetünk el, aminek már a 3. része jelent meg, így 3 újságban, összesen 21 cikket olvashatunk az egyik legegyszerűbbnek tekinthető programozási nyelvről. Ezeket az újságokat itt találhatjuk meg.

Az angol nyelvű újság 83. száma már készülőben van, de addig is az angolul tudóknak itt a 82. Februári szám

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}