1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Blog
  4. Aláírásgyűjtés jó pénzért, diákoknak. Bocs, mégsem!

Aláírásgyűjtés jó pénzért, diákoknak. Bocs, mégsem!

Blog

Egy igen érdekes cikkel, azaz hírrel állok elő. Több ismerősöm dolgozik a FIDESZ Szombathelyi pártjának, aláírást gyűjtenek. Ez is megtalálható volt teljesen egyező megfogalmazással, órabérrel, mint amit a képen láttok. Nos, a probléma viszont az, hogy hiszékenyek vagyunk, de nagyon, főleg a diákok és egy 1000ft/óra fizetés kinek ne lenne kecsegtető. Többen jelentkeztek az osztályból is, sokakat felvették.

A pofára esés akkor kezdődött, mikor is a heti fizetést kapták volna, (napi 4óra / heti 18000ft körül jött ki) de egy jó 8000ft-al szúrták ki a szemüket (kb: 410ft/óra). Ez sem rossz, de meg kell jegyezni, hogy állítólag adózás nem történt (belső forrás szerint). Próbáltuk a hirdetővel felvenni a kapcsolatot, eddig sikertelenül.

Fontos megjegyeznem, hogy az eddig megszokott kopogtatócédulák helyett 2014-ben a jelölteknek 500 támogató aláírást kell szerezniük ahhoz, hogy indulhassanak a választásokon. Fontos megjegyezni, hogy a kopogtatócédulákkal ellentétben akárhány párt támogató ívét aláírhatjuk.

A feladónak (Neve: Imre) egyébként nem ez az egyetlen hirdetése. Legalább 18 kiemelt állásajánlatot töltött fel.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +873 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
2 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Én is beleestem annó egy hasonló ajánlatba/csapdába. Beleéltem magam és mi lett a vége? A cég lelépett, eltűnt. Papír meg szokás szerint nem volt. Mondjuk a diákszövetségek a pénz összegének 40%-át lenyúlják, azért kap mindenki nettó 460ft/óra-t.
2014.02.28 14:24
Egy hónapja apum is (egy román apróhirdetési oldalon keresztül) elküldött egy temesvári (a hirdetésben kolozsvári) ismeretlennek egy jelentkező e-mailt. Még ma sem kaptunk rá választ, közben pedig a hirdetést törölték. Két hete ismét benéztem az apróhirdetéses oldalra és megint ott láttam a munkahelyek között ugyanazt az állásajánlatot. Pedig jó lett volna, mert itt Romániában egyre kevesebb a munkahely.
2014.02.28 12:45