Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Aláírásgyűjtés jó pénzért, diákoknak. Bocs, mégsem!

Blog
0 0

Egy igen érdekes cikkel, azaz hírrel állok elő. Több ismerősöm dolgozik a FIDESZ Szombathelyi pártjának, aláírást gyűjtenek. Ez is megtalálható volt teljesen egyező megfogalmazással, órabérrel, mint amit a képen láttok. Nos, a probléma viszont az, hogy hiszékenyek vagyunk, de nagyon, főleg a diákok és egy 1000ft/óra fizetés kinek ne lenne kecsegtető. Többen jelentkeztek az osztályból is, sokakat felvették.

A pofára esés akkor kezdődött, mikor is a heti fizetést kapták volna, (napi 4óra / heti 18000ft körül jött ki) de egy jó 8000ft-al szúrták ki a szemüket (kb: 410ft/óra). Ez sem rossz, de meg kell jegyezni, hogy állítólag adózás nem történt (belső forrás szerint). Próbáltuk a hirdetővel felvenni a kapcsolatot, eddig sikertelenül.

Fontos megjegyeznem, hogy az eddig megszokott kopogtatócédulák helyett 2014-ben a jelölteknek 500 támogató aláírást kell szerezniük ahhoz, hogy indulhassanak a választásokon. Fontos megjegyezni, hogy a kopogtatócédulákkal ellentétben akárhány párt támogató ívét aláírhatjuk.

A feladónak (Neve: Imre) egyébként nem ez az egyetlen hirdetése. Legalább 18 kiemelt állásajánlatot töltött fel.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}