Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Aláírásgyűjtés jó pénzért, diákoknak. Bocs, mégsem!

Egy igen érdekes cikkel, azaz hírrel állok elő. Több ismerősöm dolgozik a FIDESZ Szombathelyi pártjának, aláírást gyűjtenek. Ez is megtalálható volt teljesen egyező megfogalmazással, órabérrel, mint amit a képen láttok. Nos, a probléma viszont az, hogy hiszékenyek vagyunk, de nagyon, főleg a diákok és egy 1000ft/óra fizetés kinek ne lenne kecsegtető. Többen jelentkeztek az osztályból is, sokakat felvették.

A pofára esés akkor kezdődött, mikor is a heti fizetést kapták volna, (napi 4óra / heti 18000ft körül jött ki) de egy jó 8000ft-al szúrták ki a szemüket (kb: 410ft/óra). Ez sem rossz, de meg kell jegyezni, hogy állítólag adózás nem történt (belső forrás szerint). Próbáltuk a hirdetővel felvenni a kapcsolatot, eddig sikertelenül.

Fontos megjegyeznem, hogy az eddig megszokott kopogtatócédulák helyett 2014-ben a jelölteknek 500 támogató aláírást kell szerezniük ahhoz, hogy indulhassanak a választásokon. Fontos megjegyezni, hogy a kopogtatócédulákkal ellentétben akárhány párt támogató ívét aláírhatjuk.

A feladónak (Neve: Imre) egyébként nem ez az egyetlen hirdetése. Legalább 18 kiemelt állásajánlatot töltött fel.

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}