Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

[CMS,Domain] Összeszedtem magam és megoldottam amit mindenki akart!

Mint észrevettétek átköltöztünk végérvényesen into.hu-ra, amelyet még a tárhely (megacp.com) mellé vásároltam. Ez a domain teljesen az én nevem alatt van, emellett egyszerű és megjegyezhető a cím. A napokban és korábban is sokan szóltak, hogy nem szeretnének két külön oldalra bejelentkezni és hozzászólni adott dolgokhoz, szoftverekhez, hírekhez. Természetesen közrejátszott az is, hogy kétfelé kellett fejlesztenem, néha bele is gabalyodtam a dolgokba, pedig el sem hinnétek néhány, pár kilobájtos php fájlból áll az oldal motorja, persze megfelelő védelemmel, viszont váltani kellett mert sok volt így a két oldalas munka.

Az összes linket átirányítottam ide, illetve csak a domain változott, az aloldalak megmaradtak illetve az oldal linkjei is mint például /hirek/100 vagy /termek/430 .

Rengeteg segítséget kaptam néhány tagól, Insider-től, Vmarci-tól és KovJonas-tól (ha valakit kihagytam szóljatok), amelyért külön köszönet jár.

Mint látjátok a CMS is megújúlt, normális kereső immáron fórumban és üzenőfalon is lehet , seo optimizálás, témák, összetett komment rendszer.

Javítottam a beléptető rendszeren és jelszavak védelmén, így kétszer olyan biztonságos lett mint a korábbi cms-en volt.

Ez már nem is tudom hányadik áthelyezés, viszont már ezen maradunk. Továbbá ezt (into.hu) a domaint fizetem tovább, de a kewix.hu és az intomedia.hu is megmarad legalább 1,5 évig, amíg le nem jár. Bárki kérhet ezekre aldomain szívesen adok, persze egy tárhelyet neked kell szerezni hozzá én csak aldomaint adok :)

Nos hozzáteszem, hogy az "izomból" lassító editorok, szövegszerkesztők eltakarításra kerültek, helyette saját készítésű bbcode editor került. Bár csak sima buttonokból és textarea-ból áll, mégis teljesen használható különböző felületeken és méreten. Egyszerűbbé vált a mobilos cikkírás vagy szoftverek publikálása.

Közösségi oldalaink linkje nem változik, sajnos a facebook nevünket a 2500 like miatt nem tudom megváltoztatni, így marad az intomedia.hu, de ha gondoljátok létrehozhatok egy újat és csinálunk egy új népszámlálást, de be kell valljam jobb szeretem a google pluszt, hisz több lehetőség adódna ott, illetve jobb a link beillesztésének előképe.

Developers.google.com/speed segítségével kicsit optimizáltam az oldalon. Már csak a sprites, képek egyesítése maradt hátra és remélhetőleg összeszedek egy 60-80 pontot. Bár a főoldal tele van képekkel, mégis rendkívl gyors a betöltés. Körülbelül 0.4s (friss betöltés) és a megjelenítés (cache) 0.1 -0.2s.

Láttam Google+ on kicsit felkapott lett az oldal megosztásokban emiatt is nagyon köszönöm mindenkinek aki ennyivel támogatja az oldalt. :) 

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}