1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Blog
  4. Két Medve, avagy a hülyeség-hülyeség hátán

Két Medve, avagy a hülyeség-hülyeség hátán

Blog

A mai nap osztálykirándulás volt a Puskás Tivadar Szakközép Iskola 12/A tanulóinak számára. Részt vettem én is, mivel ebbe az osztályba járok.
Nos ez szépen lezajlott. Kőszegre mentünk az óház kilátóhoz sütögetni, majd a hétforráshoz néztünk le. Ekkor sem maradhatott el az alkohol fogyasztása, hisz emberek vagyunk. Egy minimális "szíverősítő" mindig kell és kelleni fog.
A kirándulás végeztével (iskolához visszaérve) elindultunk a Két Medve nevű sörözőbe, bárba. Beszélgettünk, nevetgéltünk (érettségi, nők, üzlet, szinte minden szóba jött..).
A jól megszokott fröcssöt rendeltük, ami 375Ft/kancsó/l.
A 4-5 kancsónál tartva két osztálytársamon látszott, hogy "részeg", de nem olyan szinten, hogy ne tudnának menni (jól érezték magukat).
A 6. kancsó rendelésekor a kiszolgáló(nő) megtiltotta nekünk a vásárlást, egyik osztálytársamra hivatkozva. Rajta pedig alig látszott nem úgy mint a másikon. A harmadik (konkrétan) Dávidon és rajtam nem látszott.
Megvásároltattuk (2kancsót), egy mellettünk ülő emberrel. Megvásárolta és kihozta nekünk, majd a "főnök" odajött és elhajtott minket. Az adott két kancsó teli itallal ottmaradt. Kimenetkor kértük a panasz könyvet, amit elég nehezen szándékozott nekünk odaadni a kocsmáros.
Miközben elkeztük írni, észrevette, hogy mi nem vagyunk részegek, azaz magunknál vagyunk, ezért egyszerűen fogta és visszaadta azt a 750ft-ot és szinte elhajtott bennünket. Nem engedte végigírni a panaszlevelet. Majd vártunk az első osztálytársamra (konkrétan: Gyurira), hogy kiérjen. A pénztárnál nem engedték ki arra hivatkozva, hogy elhoztuk a két kancsót tele itallal. Nos, emiatt átnézték a táskánkat, nem találtak semmit. Megjegyzem, hogy az egyik kiszolgáló nő vitte vissza és kérdezéskor letagata.
A végén szinte elfajultak a dolgok, majdnem tömegverekedés lett a vége. Az üzletvezető vagy főnök, nevezhetnénk bárminek, elküldött minket az "anyánkba", meg a pic*ába, majd bunyózni akart Dáviddal, arra hivatkozva, hogy neki van igaza.

Kérdés: Az ilyennek hol lenne a helye?

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +873 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
3 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
@vago +1
2013.10.18 20:22
@vago +1
2013.04.27 16:04
Nagy az isten állatkertje,de az igazi baj az,hogy lukas a kerítés!
2013.04.26 21:27