Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Miről szól az Intomedia?

Nos, ezt korábban sokan kérdezték. Talán mostanára rájöttetek, hogy teljesen átszabott, egyedi arculatot váltottunk.

Már nem apró, felesleges hírekkel foglalkozunk, ami szinte senkit vagy a kutyát sem érdekli. Mi lényeges adatokat, információkat közlünk, ami érdekel titeket is beleértve az összes korosztályt. Bár biztos lesznek olyan cikkek, bemutatók, videók, azaz tutorialok, leírások, amik nem tetszenek mindenkinek, viszont remélem a cikkek többsége elnyeri tetszéseteket.

Kicsit kitérek a tárgytól.
Teljes mértékben tudjuk, hogy a korábbi pozicióbol a költözés során mennyit buktunk (rengeteget), de mint látjátok most teljesen stabil a tárhely, amit a MegaCP-nek közönhetünk!
Hamarosan végzünk az egyedi CMS rendszerünkel és a fórummal.

Reméljük tetszik nektek ez a rendszer és a design is!

Most bejelentem, hogy várható Windows Desktop és Metro alkalmazás, illetve android app is, amivel könnyedén tudjátok böngészni weboldalainkat, emellett egyszerűbben töltögethettek kewix.hu weboldalunkról.

Az elmúlt pár hétben rengeteg embernek biztosítottunk tárhelyet vagy weboldalt, akár mindkettőt. Kaptunk hideget meleget, ahogy ezt szokás, de nem hátrálunk meg, haladunk előre.
Célunk egy jó kis társaság, közösség kiépítése.

Tanultam korábbi hibáimból és ezt mára sikerült javítanom minden téren. Talán mondhatnánk a helyesírásom is javult az elmúlt pár hónapban, évben. Ahogy említettem egyenlőre 4-en vagyunk, így jelentkezhettek csapatunkba, írhattok cikkeket amikor kedvetek van hozzá, letöltéseket publikálhattok.

Visszatérve
Látjátok rengeteg oldalról ismerhettek meg minket, ezért nem vagyunk unalmasak (remélem).
A kewix.hu weboldalunkról nem tudnék sokat írni, egyszerű kis szoftverkategorizáló, ahol szinte mindent megtalálhattok, android, linux és windows szoftverek, applikációk, játékok között.

Bátran írjatok véleményt, mit javítsunk mondjuk a kialakítás, milyen plusz legyen az oldalon? :)

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}