Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront II – Új roadmap és játékon belüli események!

Szeptember végén érkezett egy adag új skin és hibajavítás a játékban, de azóta már egy frissített roadmapet, valamint pontos dátumot is kaptunk Grievous tábornokkal és egyéb frissítésekkel kapcsolatban. Nézzük tehát a részleteket!

Roadmap V3

A képen először talán az szúr szemet mindenkinek, hogy az előző verzióban "téli időszakban" érkező tartalmak mostanra pontosítva lettek, ami azt jelenti, hogy Dooku Gróf, a Corusant Guard klón kinézetek, Anakin Skywalker, az 501-es légió skinek, valamint a nagy, összetettebb játékmód is csak 2019 elején érkezik. Ez valószínűleg az ünnepek miatt lett kitolva későbbre.

Aggodalomra viszont semmi ok, hisz idén is érkezik még új tartalom, nem is akármilyen. Október 30-án Grievous Tábornok kerül a játékba, rögtön egy kinézetet is kapunk hozzá, valamint még néhány Community Transmissionra is lehet számítani a hónap folyamán. A napokban került bevezetésre egy újítás is, ami a hősök életének regenerálódását javította. Ez már benne van a játékban, ki lehet próbálni.

Community Calendar – October

Októberre egy szép kis „naptárt” is kaptunk, amin látható az összes játékon belüli esemény, ami ebben a hónapban fog elérhetővé válni a játékban.

A Heroes Unleashed esemény már javában tart és annyit takar, hogy Galactic Assault módban a pályán oldalanként 8, egyszóval egyszerre akár 16 hős is játszhat, ezzel még mozgalmasabbá téve a meccseket. A következő ilyen limitált ideig elérhető esemény a Fast Spawn lesz, ahol szintén Galactic Assault módban kiveszik a spawn timert, azaz miután megölnek, nem kell várnunk, hanem azonnal visszakerülhetünk a csatába. A Battlepoint event: Reinforcements ideje alatt Galactic Assault és Extraction módban a Reinforcements egységek 75%-kal olcsóbbak lesznek, a Halloween event alkalmával pedig október 26-a és 31-e között a legtöbb pályának csak az éjjeli változatán lehet majd játszani, 26-a és 28-a között pedig kétszeres tapasztalati pontot (XP) kapunk. Hónap végén, Grievous Tábornokkal együtt ismét bekerül a játékba a Clone Wars Era Playlist, ami biztosítja a játékosok számára, hogy csak a Klónok Háborúja korszakához tartozó pályákon játsszanak.  

Novemberben érkezik Obi-Wan Kenobi, rögtön 2 kinézettel, valamint Grievous is kap egy új skint. Ami talán ennél is fontosabb, hogy végre teljesen új helyszín kerül játékba, ami nem más, mint Klónok Háborúja egyik ikonikus bolygója, a Geonózis. Hogy fokozzák a hangulatot, az előző roadmapben bejelentett járgányokat is megkapjuk, ezek a: STAP, BARC sikló és AT-TE, ami elvileg teljes mértékben irányítható lesz! Ebben a hónapban sem maradhatnak el a klón kinézetek, ezért a 212-es egységeket kapjuk Kenobi tábornok mellé.

Szerintem összeségében elégedettek lehetünk a játékba érkező újításokkal és eseményekkel kapcsolatban. Kifejezetten jó úton haladnak a játék készítői. Az erő legyen veletek, találkozunk a csatatéren!

Képek forrása: EA.com

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}