Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront II - Beszéljünk egy picit a játékról

Sziasztok! Ma egy picit más jellegű cikket írtam a játékkal kapcsolatban, mert úgy gondoltam, a szokásos, frissítésekkel kapcsolatos információk mellett mostanában eléggé sok érdekességet is megosztottak a fejlesztők.
 
 

Battlefront II 2019-ben

 
A napokban néhány érdekesebb bejegyzés került ki Redditre és Twitterre a fejlesztőktől, főleg Ben és Dennis voltak aktívak ilyen téren. A lényeg, hogy hivatalosan megerősítették, hogy jelentős tartalom érkezik a játékba 2019-ben (Anakin és Dooku UTÁN, azaz márciustól, az év további részében), amelyre az első Roadmapet már karácsonyig megkaphatjuk (ha nem leszünk ilyen szerencsések, akkor pedig 2019 elején, az ünnepek után). Gondoljunk csak bele, mennyi új tartalomra van lehetőség. Az új Klónok Háborúja évad, valamint a IX. epizód is 2019-ben érkezik! 
 
2018 egy nagyon nehéz év volt a Battlefront II számára, már ugye induláskor megvolt az első baki, aztán teljesen át kellett alakítani a fejlődési rendszert, emiatt késett a tartalom, és így tovább, viszont végre egyértelműen kijelentették, hogy eszükben sincs eldobni a játékot. Sőt, mivel a Battlefield V után nem jelentettek be nagyobb játékot, valószínűleg sokkal több idő jut a jelenlegi játékok - köztük a Battlefront - fejlesztésére.
 
 

További hírek

 
A DICE Twitter fiókja néhány napra Dennis Brännvall kezébe került, és a rajongók nagy örömére eléggé sok információt, érdekességet osztott meg ott. Például a következő, Obi-Wan és Grievous között folyó párbeszédeket.. ;)
 
 
Kép forrása: @EA_DICE (Twitter)
 
Egy másik bejegyzésében azt írja, hogy a DICE fejlesztői minden 7. héten 2 napig azon dolgozhatnak, amin akarnak. Ilyenkor a Battlefrontért felelős emberek mostanában az átalakítható droidokkal (droidikák?) és a 2 fegyvert forgató karakterek mögötti megoldásokkal foglalkoznak (Rex? Cad Bane? Jango Fett?). Mindenesetre meg kell jegyeznem, hogy itt nem megerősítést kapunk arra, hogy ezek a karakterek bekerülnek a játékba, viszont ez alapján a jövőben van rá esély.
 
Azt is elmondta Dennis, hogy egy gömb alakú békefenntartó gépen is dolgoznak. Ezt mindenki eldöntheti magának, hogy mit takar.. :)
 
Grievous palástja is szóba került Twitteren. Erről annyit, hogy a filmekben és az animációs sorozatokban is van oka annak, hogy harc előtt leveti. Egyszerűen túlságosan nehéz meganimálni. - Egy játékban pedig végképp, hisz sokkal több szabadság van a mozgásokban.
 
A klón officer kinézetről is kérdezték Dennist, erre azt válaszolta, hogy van rá lehetőség, hogy kapunk páncélos officer skint.
 
Körülbelül ennyi lenne a fontos információ, amit az elmúlt napokban kaptunk. Ne feledjétek, jövő héten érkezik Grievous, úgyhogy irány a csatatér! ;)

A cikk Battlefront Updates videója alapján íródott.
 
kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}