Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront II - Solo Season - új mód, új helyszín, új skinek

Az utóbbi időben talán eléggé elhagyatottnak tűnt a Star Wars Battlefront II, de végre új tartalmat is kapunk amitől természetesen kedvet kap az ember a játékhoz. Nézzük mi érkezik a Solo Season második részében, június 12-én.

Kessel

A peremvidéken található, coaxiumot kitermelő bolygónak nagy szerepe van a Star Wars univerzumában, most ezzel a helyszínnel bővül a játék. Több módot is játszhatunk itt, ezek pedig: Arcade, Blast, Hero Showdown, Heroes vs Villains és Extraction - igen, ez egy régi-új játékmód, hasonló lesz, mint a 2015-ös Battlefronban játszható Extraction. A lázadók egy értékes rakományt kell elvigyenek a pálya egyik végéről a másikra, ahol egy teherszállító hajó várja őket. A birodalmi osztagok ezt kell, hogy megakadályozzák. Ha lejár az idő és nem jut el a szállítmány a célhoz, a lázadók vesztenek, ellenkező esetben pedig a Birodalom marad alul. 

 

Új megjelenések

Már régebben mondták, hogy június legendás hónap lesz. Ez most be is bizonyosodott, hisz 4 új "Legendary skin" kerül a játékba, ezek pedig értelemszerűen az új Solo filmből jönnek: Han - Corellia Escape (szürke öltözék, a film elején látható) és Han Solo - Beckett’s Crew (barna bőrkabát), Lando - Professional “Sportsman” és Lando - Raconteur (a film végén látható színes ruha); valamint Han és Lando mellett Csubakka sem maradhat el, ő egy védőszemüveges Epic kinézetet kap.

 

Ezeréves Sólyom (Lando módra)

Az új Solo: Egy Star Wars Történet filmben többek között az eredeti Ezeréves Sólyom is látható, amikor még Lando Calrissian tulajdonában volt. Ezt a kinézetet is megkapjuk a júniusi frissítéssel, valamint picit máshogy fog működni az elsődleges ágyúja, és néhány új képesség is jön a Millennium Falconhoz: 

Coaxium Injection

Viszonylag hosszú ideig felgyorsítja a hajót, de bármikor ki lehet kapcsolni ezt a képességet.

L3-37 Co-Pilot

L3 másodpilótát hívja segítségül, ami annyit fog jelenteni, hogy a csapattársak számára körvonalazódnak a közelben levő ellenséges hajók, valamint azok nagyobb sebzést kapnak.

Synchronized Fire

Rövid ideig mindkét ágyú egyszerre tüzel, ami nagyobb sebzést jelent.

Menü

Mivel a fejlesztők pozitív visszajelzést kaptak a megújult menüről, a hologramos kinézet már a spawn képernyőről és a meccsek végén megjelenő top 5 játékosról is eltűnnek, továbbá a "Collection" menüpont alatt a katonákat minden oldalról meg lehet nézegetni, ami például skinek vásárlásakor lehet hasznos.

Jetpack Cargo

A játékmód időről-időre visszatér, viszont most van is ok erre. Egyrészt egy 6 perces visszaszámlálót kapott, így ezentúl nem lesznek végtelen meccsek, valamint több javítás is belekerült. A legfontosabb, hogy javítottak a jetpackok irányíthatóságán, így mostantól várhatóan kevesebb lesz a baki és a baleset... :) A játékmód Bespin helyett Yavin IV-en lesz játszható.

"Timed Challenges" a kezdőképernyőn

Az időzített kihívások ezentúl megjelennek a kezdőképernyőn, viszont természetesen ugyanúgy elérhetőek lesznek a "Career" menüpont alatt is.

Hibajavítások

A megszokott módon az új tartalom mellé egy hibajavító csomag is érkezik, melynek tartalmáról bővebben ezen az oldalon lehet olvasni.


A végére a Solo Season előzetese:

Ennyi lett volna az újdonság mára, az erő legyen veletek, találkozunk a csatatéren! :)

 

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}