Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront II – Roadmap Update – Mi várható az év utolsó hónapjaiban?

Szerdán letölthetővé vált a legújabb frissítés Battlefront II-ben, amely összesen 6 új klónkatona kinézetet, valamint sok-sok bugfixet hozott magával. Még aznap délután megkaptuk a frissített roadmapet, amely érdekessége, hogy ezúttal valóban olyan dolgokat tudhatunk meg belőle, amiről eddig egyáltalán nem volt szó! Nézzük, milyen újdonságok érkeznek a következő 4 hónapban!


Forrás: EA.com

Szeptember – Squad System

Szeptemberben érkezik a Squad System újítás a játékban, ami lényege, hogy végre megéri majd csapatban játszani. Ezentúl nem csak arra lesz jó a csapatszerű meccsindítás (azaz hogy egyszerre 4 játékost dob csatába a rendszer), hogy több pontot tudjunk gyűjteni, hanem a frissítés után már a csapattársaink mellé is tudunk spawnolni meccs közben, hasonlóan, mint az előző játékban (Partner Spawn), így gyorsabban és hatékonyabban tudunk reagálni egyes helyzetekben, valamint nem kell időt pazarolnunk azzal, hogy elérjük a csatamezőt. A dolog hátránya, hogy így elvileg egy partyban csak 4 ember lehet. Nektek mi a véleményetek erről?

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a következő hónapban ismét kapunk skineket, ezek pedig a 91-es és 104-es légiók lesznek! Ezekről bővebb információt csak később, a megjelenés előtt kapunk.

Október – minden Grievous tábornokról szól

Az EA Playen elsőként bejelentett hős, Grievous tábornok októberben érkezik a csatatérre. Obi-Wan Kenobi még nincs kiadható formában, ezért őt csak később tudjuk megvásárolni és kipróbálni. Jó hír, hogy minden új tartalomhoz, így például a droidok vezéréhez is készülőben van egy bemutató videó, erre érdemes lehet várni.

Forrás: EA.com

November – Obi-Wan és Geonózis

Mivel Grievous tábornoknak méltó ellenfél is kell, novemberben Obi-Wan Kenobi is csatába indul, de nem akármilyen helyszínen! Geonózis pálya is érkezik, egyelőre Galactic Assault módba, 3 új járgánnyal együtt, ezek pedig a STAP és BARC siklók, valamint a régi Battlefrontokból ismert kedvenc, az AT-TE!

Forrás: EA.com

Ez a hónap sem maradhat újabb páncélfestések nélkül: Obi-Wan mellé természetesen a 212-es légió katonái illenek, hisz ők segítették a jedi mestert Grievous tábornok levadászásakor. ;)

Tél – Dooku gróf, nagy játékmód, Anakin Skywalker, és a többi

Az év végén érkező tartalmak még nincsenek teljesen véglegesítve (talán épp ezért van „tél” a címben a „december” helyett), viszont a fejlesztők ezt az időszakot sem szerették volna kihagyni a roadmapről.

A sötét oldalon Dooku gróf érkezik a játékba, ellenfele pedig Anakin Sywalker lesz. Anakin mellé természetesen rögtön kapjuk az 501-es légió páncélfestéseit, valamint a coruscant-i őröket is. A négy új hős szintén ebben az időszakban fog újabb kinézeteket kapni. Télen érkezik a várva várt nagy új játékmód is, ahol parancsnoki állásokat kell elfoglalni és anyahajókat kell hatástalanítani. Egyelőre jól hangzik!

A cikk végén meg kell jegyezni, hogy egyes részletek a roadmapen még mozoghatnak, módosulhatnak, éppen ezért szeptemberben is kapunk pontosításokat és módosításokat a fenti képhez. Emellett, amit a cikk nem részletezett, de érdemes megemlíteni, hogy a fejlesztők továbbra is dolgoznak a jobb matchmakingen, a napi kihívásokon és a hibajavításokon.

Az erő legyen veletek!

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}