Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront II – Elit alakulatok érkeznek a csatatérre!

A Solo Season óta keveset hallottunk a játékról, a Clone Wars Season bejelentése után pedig még nagyobb lett a csend mindenhol, viszont ma végre egy jó nagy adag hírrel érkezett Ben Walke (avagy F8RGE). Nézzük mit fog tartalmazni az augusztus 29-én érkező frissítés!

A képek az EA hivatalos oldaláról származnak!

41-es elit egységek és 327-es alakulatok

A 41-es elit alakulat a Köztársaság hadseregének egy ismert osztálya volt, amely sok-sok ikonikus csatában részt vett a klónok háborúja idején. A háború végén Yoda mesterrel a Kashyyyk bolygó megvédésében is részt vettek, ahol a Wookieekat segítették. Ugyanezt az osztályt küldték el Anakin Skywalkerrel a Geonosisra, hogy visszafoglalják a bolygót.

A 327-es alakulatot a páncélon levő sárga jelzésekről lehet felismerni. Aayla Secura jedi tábornok vezetésével rengeteg csatában részt vettek a klónok háborúja idején. A Quell bolygón egy csata alkalmával megsemmisült az osztag, annak ellenére, hogy Anakin a segítségükre indult.

Psszt!!! Jelentkezzen, aki észrevette a Droidikát a képen! ;) Vajon új speciális egységeket is kaphatunk nemsokára? segítség

A fent említett páncél kinézetek ára 20.000 kredit, vagy 500 kristály lesz és az Assault, Heavy, valamint Specialist kasztokhoz lesznek elérhetők. Amennyiben mindhárom kinézetet egyszerre szeretnénk megvenni, akkor 40.000 kreditért megkapjuk azokat! Nem rossz üzlet, igaz?

Emote-ok és győzelmi pózok

A következő frissítés után az emote-ok és győzelmi pózok egyaránt megvásárolhatóak lesznek kreditért, hisz rengeteg játékos fordult ilyen kéréssel a fejlesztőkhöz. Hősök esetében az ár 2000 kredit, vagy 50 kristály, egyszerű katonák esetében pedig ennek fele, azaz 1000 kredit, vagy 25 kristály lesz.

Naboo – a palota hangárja

A Theed hangár sok játékos kedvenc pályája, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy Blast és Arcade módokban egyaránt elérhetővé teszik azt!

Ewok Hunt – állandó játékmód

Augusztus végén az Ewok Hunt állandó játékmóddá válik, hisz a Night on Endor frissítés óta sokak kedvence lett, valamint egyeseknek nem tetszett, hogy csak ideiglenesen játszható néha-néha. Az Ewok Hunt egyébként az Operations menüpont alatt lesz elérhető.

Összegző képernyő

Ezentúl a score, eliminations, assists, deaths longest kills streak mezőkön kívül azt is megtudhatjuk a meccs végén megjelenő összegzésből, hogy a teljes játékoslistán hanyadikak lettünk, mennyi feladat- (objective), illetve csatapontunk van, valamint, hogy a nyertes, vagy a vesztes csapatban vagyunk. Jegyezzétek meg, mindig érdemes a feladatért/célért játszani!

Playlist érkezik!

Nemsokára egy újabb „csempe” jelenik meg a főmenüben, amelyre kattintva csak a Klónok Háborúja korszakából származó pályákon játszhatunk majd Galactic Assault módot. Előfordulhat, hogy abban a pillanatban nincs meccs egyik ilyen pályán sem, ebben az esetben sajnos bármelyik másik helyszínen kell játszani. Ez viszont csak az első lépés a jobb matchmaking irányába. A fejlesztők továbbra is dolgozni fognak ilyen téren és igyekeznek a lehető legjobban kihozni ebből.

Hős árak

Mikor az EA Playen bejelentették Obi-Wan Kenobi, Grievous Tábornok, Anakin Skywalker és Dooku Gróf érkezését, a leggyakrabban ismételt kérdés az árakkal kapcsolatban volt. Végre ilyen téren is kaptunk hivatalos információt. Az új hősökért 35.000 kreditet kell majd kicsengetni.

Az árat természetesen nem random választották. Figyelembe vették a statisztikákat, azaz azt, hogy átlagosan mennyi ideig tart ennyi kreditet gyűjteni a játékban, valamint a mostani aktív játékosoknak eddig mennyit sikerült összegyűjteni, és ezek az információk alapján lőtték be az árat, így aki esetleg most kezdené a játékot, annak sem kell hónapokat várni és gyűjtögetni az új hősökre.

Kétszeres bónusz pont szorzó

A szorzóhoz nem érkezik javítócsomag, hisz nemsokára teljesen ki fog kerülni a játékból, az új Squad System frissítéssel más megoldást fognak alkalmazni a pontszerzésre.

Aggodalomra viszont semmi ok, hisz ideiglenesen kevesebb csatapontra lesz szükség ahhoz, hogy egy-egy hőssel, vagy speciális egységgel játszhassunk.

Ezek az értékek augusztus 29-től lesznek aktívak a játékban.

Bug fixek és más javítások

Az elmúlt hetek-hónapok során viszonylag sok hibát észrevettek és javítottak a fejlesztők.

Jabba palotájában, Extraction játékmódban lesznek változások, például a lázadók másik spawn pontokat kapnak.

A Death Star II pályán is javítottak egy hibát, ahol a játékosok be tudtak jutni a páncéltároló állványok mögé.

Bespinen egyes egységek és hősök be tudtak ugrani az épületekbe, ahová más játékosok nem tudtak, úgyhogy ezt is javították. Továbbá a Kashyyykon is volt egy hasonló hiba, Boba Fett olyan helyekre is fel tudott jutni, ahova mások nem. Ugyanez a bug jelen volt Jabba Palotájában is. Augusztus 29-e után Bobának nem marad ilyen jellegű búvóhelye.

A teljes javítási listát a következő napokban publikálják, természetesen abból is lesz magyar fordítás.

Jövő héten a roadmap is kap egy frissítést, hónapokra lesz bontva a tartalom érkezése, valamint részletesebb információt kapunk arról, hogy mit várhatunk ősszel és télen.

Ajánlott Battlefront II közösségek

A cikk végre engedjétek meg, hogy bemutassak két közösséget, amelyekhez akár ti, magyar Battlefront rajongók is csatlakozhattok!

Először is ajánlom figyelmetekbe Facebook csoportunkat, ahol igyekszünk fénysebességgel lefordítani és megosztani a legfrissebb híreket a játékkal kapcsolatban, valamint közös magyar meccseket, játékokat szervezünk. Ha már itt tartunk, vasárnap este hattól is szervezünk egy ilyen eseményt, szeretettel várunk minden játékost! :)

A második közösséget a játékfejlesztők ajánlják a figyelmünkbe, ez pedig nem más, mint a Battlefront Captures subreddit, ahol rengeteg játékban készült kép közül válogathatunk, ha épp új háttérképet keresünk, vagy akár versenyekre is jelentkezhetünk saját művekkel!

Itt talán be is fejezem a cikket, hamarosan érkezik a javítócsomag részletes leírása, egy hét múlva pedig találkozunk a csatatéren, hisz akkor tölthetjük le az augusztusi játékfrissítés! Az erő legyen veletek!

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}