Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Star Wars Battlefront

Hamarosan elstartol a Star Wars Battlefront II béta

Az előrendelők már október 4-én, mindenki más pedig október 6-án elkezdheti játszani a várva várt Star Wars Battlefront II bétáját, ami sajnos kilencedikén már be is fejeződik, viszont nézzük mire számíthatunk és mire kell odafigyelnünk ez a néhány nap alatt.

Aki előrendelte a játékot, rendszeresen ellenőrizze az e-mail postaládáját, hisz a napokban kerülnek kiküldésre az Early Access kódok, amelyekkel már október negyedikén letölthetik és játszhatják a bétaverziót. Az EA figyelmeztette a játékosokat, hogy legyenek türelemmel, ugyanis viszonylag sok időt fog igénybe venni a játék letöltése, illetve telepítése. (Nem is csoda, hisz 25GB-ról van szó, amit mindenki egyszerre szeretne letölteni :) )

Játékmódok és osztályok

A béta alkalmával 4 játékmódot próbálhatunk ki, ezek pedig a Galactic Assault (40 játékos), Starfighter Assault (24 játékos), Strike (16 játékos), valamint az Arcade mód, ahol AI katonák ellen gyakorolhatunk. A különböző játékmódokban összesen 3 helyszínt látogathatunk meg, ezek pedig: Theed, Fondor (űr), valamint Takodana (Maz kastélya).

(kép: ea.com)

A már előzőleg is ismert 4 katonai osztály lesz elérhető a játékban, valamint a speciális karakterek (hősök, jumptrooper, stb.) sem maradhatnak ki természetesen. 

Kihívások

Már hónapokkal ezelőtt kijelentették a játék fejlesztői, hogy az új játékot majd “megéri minden nap játszani”, ugyanis sokkal több kihívást és feladatot kapnak a játékosok. Gondolom erre akartak rámutatni azzal, hogy a bétában is minden nap új kihívás lesz elérhető, valamint minden nap új úgynevezett Crate-et (ládát) nyithatunk ki, amelyben különböző kártyákat illetve fejlesztéseket találunk.

(kép: ea.com)

 

További információk a Crate ládákról:

Fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy állítólag néhány bétában szerzett dolgot magunkkal vihetünk majd a végleges játékba, amely előrendelőknek november 14-től, mindenki másnak pedig 17-től lesz játszható! 

Gépigény

Amennyiben PC játékos vagy, érdemes leellenőrizni a játék követelményeit és ajánlott legalább a minimális követelményeknek eleget tenni a jó játékélmény érdekében:

Minimum követelmények:

Operációs rendszer: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1 vagy Windows 10
Processzor (AMD): AMD FX-6350
Processzor (Intel): Intel Core i5 6600K
Memória: 8GB RAM
Videokártya (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Videokártya (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2GB
DirectX: 11.0
Internet sebesség: 512 KBPS vagy gyorsabb
Tárhely: 25GB

Ajánlott követelmények:

Operációs rendszer: 64-bit Windows 10
Processzor (AMD): AMD FX 8350 Wraith
Processzor (Intel): Intel Core i7 6700
Memória: 16GB RAM
Videokártya (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB
Videokártya (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
DirectX: 11.1
Internet sebesség: 512 KBPS vagy gyorsabb
Tárhely: 25GB

 

Magyar játékosok, figyelem!

Amennyiben szeretnél csapatban játszani, figyelmedbe ajánlom a Star Wars: Battlefront HUNGARY nevű Facebook csoportot, ahol minden héten közös magyar meccseket játszhatsz a többi hozzád hasonló magyar játékossal és ez a béta alkalmával sem lesz másképp! Szeretettel várunk mindenkit TeamSpeak-en is! Részletek itt.

Mindenkinek élményekben gazdag játékot kívánok, találkozunk a csatatéren! ;)

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}