Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
blog wallpaper
Filmvilág

Újabb 39 országban lesz elérhető a HBO Max, mely egy olcsóbb díjcsomaggal is elérhető lesz

Az HBO bejelentette, hogy Latin-Amerikával és a Karib-térséggel folytatja a HBO Max platform elérhetőségének növelését, melyet Európa követhet.

Előbbi régióban 39 ország esetében már júniusban elérhetővé válik a szolgáltatás, míg Európa esetén az észak- és közép-európai régiókban, illetve Spanyolországban és Portugáliában élők 2021 második felében fizethetnek majd elő a HBO GO-t váltó platformra.

A jelenlegi HBO GO előfizetők a HBO Max érkeztekor automatikusan az új rendszer előfizetői lesznek majd, viszont ez az alkalmazások lecserélése mellet ár-változással is járni fog.

Közben John Stankey, az AT&T vezérigazgatója megerősítette, hogy egy olcsóbb, hirdetéseket is tartalmazó HBO Max előfizetés bevezetését tervezik 2021 második negyedévében, viszont egyenlőre ennek a csomagnak az áráról, illetve az erre előfizetők számára megjelenő reklámok számáról nem árult el részletesebb információkat. A HBO Max jelenlegi, reklámmentes csomagja havonta 14.99 dollárba kerül az USA-ban.

A HBO Max a következő országokban lesz elérhető júniustól: Anguilla, Antigua, Argentína, Aruba, BVI, Bahama-szigetek, Barbados, Belize, Bolívia, Brazília, Kajmán-szigetek, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Curacao, Dominika, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Mexikó, Montserrat, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, St. Kitts és Nevis, St. Lucia, St. Vincent, Suriname, Trinidad és Tobago, Turks és Caicos, Uruguay és Venezuela.

 
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}