Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Daemon Tools Lite 10.11

4
Értékelés
Kategória
40 E+
Megtekintés
A Daemon Tools Lite egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi lemezképek egyszerű készítését és írását, valamint akár négy virtuális DVD-meghajtó hozzáadását a rendszerhez. Ezek a meghajtók ugyanúgy működnek, mint a fizikai DVD meghajtók, csak fizikai lemezek nélkül, a DVD vagy CD tartalmát a merevlemezen tárolva
4
1
10.11 Verzió
0.79 MB Méret
Ingyenes Licensz
Magyar Nyelv

Biztonság

Windows 0/79 2020.10.05 18:15

A Daemon Tools Lite egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi lemezképek egyszerű készítését és írását, valamint akár négy virtuális DVD-meghajtó hozzáadását a rendszerhez. Ezek a meghajtók ugyanúgy működnek, mint a fizikai DVD meghajtók, csak fizikai lemezek nélkül, a DVD vagy CD tartalmát a merevlemezen tárolva.

Többek közt futtathatjuk SafeDisc, Securom, Laserlock, CDCOPS, StarForce és Protect CD védelemmel ellátott játékok saját célra készített biztonsági másolatait. Tartalmaz egy virtuális DVD-ROM meghajtót is, amivel úgy használhatjuk a CD lemezképeket, mintha CD-re írtuk volna. Nyolcféle lemezkép típust kapcsolhatunk négy virtuális meghajtóhoz. Támogatja az összes CD/DVD-meghajtót.

A Daemon Tools Lite jelentős előnyökkel rendelkezik számos hasonló eszközhöz képest. Például nem használ saját védett tároló formátumot, ami széles körben kompatibilitássá teszi, és további lehetőségeket kínál a lemezek írásakor vagy ellenőrzésekor. A Daemon Tools Lite támogatja a legtöbb lemezképtípust, és CD, DVD, Blu-ray lemezekről is készít ISO, MDS / MDF vagy MDX képeket. Ezenkívül tömöríti a lemezképeket és lehetővé teszi a jelszavas védelmet.

A Daemon Tools Lite felhasználói felülete könnyen kezelhető, hatékony munkát tesz lehetővé. A Daemon Tools Lite kétféle virtuális meghajtót hoz létre: DT virtuális eszközöket, amelyek alapvető emulációs képességeket kínálnak, és SCSI virtuális eszközöket, amelyek támogatják a különleges aláírásokat, például a biztonsági kulcsokat.

4 1 értékelés
05
1
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}