1. Főoldal
  2. Kérdések
  3. Miért forró a laptopom, miközben semmit nem csinálok rajta?
9 pont

Miért forró a laptopom, miközben semmit nem csinálok rajta?

Sziasztok!

A lényeg a kérdesben ott is volna... eg 1 éves laptopról van szó. 1-2 hete kezdte ezt csinálni, fújtat, olvad szét, és nem csinálok semmit rajta. Nem a por vagy ilyesmi miatt van a gond, ezt akkor szokta csinálni, amikor például egy játékot elinditok. Akkor érthető, ám most nem értem. Mi lehet a baja? Ilyenkor mi leli meg, talán valami vírus?, Címkék: vírus
Megoldásra vár! Hozzászólok 5
vmarci21 540 pont
-0+
2017.08.21 20:15 Hello,
Első körben meg tudnád mondani milyen operációs rendszert használsz? Illetve feladatkezelőben mit látsz (processzor-használat és a futó folyamatok. Ha ez utóbbiban van valami ami kiugróan magas, akkor az lesz a hibás, de ha feltöltesz róla ide egy képet, akkor megmondjuk, hogy ez-e a hiba ;) )
bykewix 873 pont
-0+
2017.09.02 23:04 Szia, hűtőpasztát is megnézted, hány éves laptop? Ha nem vezeti ki a hőt, mert rászáradt a paszta, attól is nyomhatja a hűtést. Vagy van a rendszeren egy olyan futó folyamat, ami terheli a processzort.
dicky 19 pont
-0+
2017.09.18 13:15 proci akkor is melegszik,ha nagyobb a játék,mind ahogy a proci elbir,procinál határoz a magog száma és a Mhz,de befolyásolhatja a video kártya és a ram is.De ami mem hanyagolhato a fentilátorok,procinál és a gép háznál is. Én mindig olyan játékokkal játszok,amit a gépem elbir,tul terhelésem soha sem volt.Mindig nézem az uj játékoknak a gép kapacitását,hogy ne legyen tul feszitve a gépem.Szeretem,ha minden tökéletessen siklit,fut.Tapasztalatbol tudom,mert mindenki a salyát kárán tanul azt amit még nem tudott.
dicky 19 pont
-0+
2017.09.25 06:45 Amugy attol is melegszik a gép,ha tul van terhelve,nagyobb játék fut rajta,mind amenyit a gép elbir,ilyenkor nagy a terhelés,ami adodik,hogy szagat a játék,vagy lelasul.Nekem 1 laptomom van és a fiamnak is,meg 1 asztali gépem.Amugy a virusnak nem sok köze van hozzá,de semmi sem lehetetlen.Formáld le a vinyot,ahol probléma van és telepicsed fel ujra az egészet,vagy tölcs le a AIDA64.Extreme,ö majd kimutatja,hogy hol van eltérés,vagy tul melegedés,vagy hiányt.
dicky 19 pont
-0+
2017.09.25 06:55 Emulátoroknál milyen folyta SD kártya kel?hogy a játékokat lemencsem,azért,hogy ne keljen ujbol telepiteni öket.A misik dolog,hogy hol vagy melyik könytárat keresem,amelyben a játékokat ki lehet menteni,bele értve a mentett játékokat is.Most éppen a BlueStacks-ot használom.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!