3+
6 pont

Miért forró a laptopom, miközben semmit nem csinálok rajta?

Sziasztok!

A lényeg a kérdesben ott is volna... eg 1 éves laptopról van szó. 1-2 hete kezdte ezt csinálni, fújtat, olvad szét, és nem csinálok semmit rajta. Nem a por vagy ilyesmi miatt van a gond, ezt akkor szokta csinálni, amikor például egy játékot elinditok. Akkor érthető, ám most nem értem. Mi lehet a baja? Ilyenkor mi leli meg, talán valami vírus?, Címkék: vírus
Megoldásra vár! Hozzászólok 3
vmarci21 505 pont
-0+
2017.08.21 20:15 Hello,
Első körben meg tudnád mondani milyen operációs rendszert használsz? Illetve feladatkezelőben mit látsz (processzor-használat és a futó folyamatok. Ha ez utóbbiban van valami ami kiugróan magas, akkor az lesz a hibás, de ha feltöltesz róla ide egy képet, akkor megmondjuk, hogy ez-e a hiba ;) )
bykewix 691 pont
-0+
2017.09.02 23:04 Szia, hűtőpasztát is megnézted, hány éves laptop? Ha nem vezeti ki a hőt, mert rászáradt a paszta, attól is nyomhatja a hűtést. Vagy van a rendszeren egy olyan futó folyamat, ami terheli a processzort.
dicky 15 pont
-0+
2017.09.18 13:15 proci akkor is melegszik,ha nagyobb a játék,mind ahogy a proci elbir,procinál határoz a magog száma és a Mhz,de befolyásolhatja a video kártya és a ram is.De ami mem hanyagolhato a fentilátorok,procinál és a gép háznál is. Én mindig olyan játékokkal játszok,amit a gépem elbir,tul terhelésem soha sem volt.Mindig nézem az uj játékoknak a gép kapacitását,hogy ne legyen tul feszitve a gépem.Szeretem,ha minden tökéletessen siklit,fut.Tapasztalatbol tudom,mert mindenki a salyát kárán tanul azt amit még nem tudott.
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!