1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. Zavarnak a Facebookon lévő automatikusan induló videók? Így kapcsold ki

Zavarnak a Facebookon lévő automatikusan induló videók? Így kapcsold ki

Hírek

Körülbelül egy éve jelent meg és vált elérhetővé az automatikusan induló videó és egyben hirdetés Facebookon (egyben élővideó is), azóta elég komoly visszhangot váltott ki a dolog. Rengetegen panaszkodtak emiatt, hogy miközben zenét hallgatnak, filmet néznek vagy bármi audiót éppenséggel hallgatnak automatikusan elindul a videó böngészés közben, így a Facebook vezére kénytelen volt lépni és elkészült az elmúlt hetekben egy fejlesztés, mellyel véglegesen ki lehet kapcsolni. Alapvetően élő videóként hivatkozik rá, mely azt jelenti, hogy csak értesítés kapcsoljuk ki, de ez koránt sem így van, mivel tiltja az összes videós indítást.

Hogyan kapcsoljuk ki?

1. Lépés: További lehetőségek menüt hozzuk elő, majd kattintsunk a „Beállítások” lehetőségre.

2. Lépés: Az értesítésekre menjünk az oldalsávban. A listában pedig „A Facebookon” lehetőség „Módosítás” linkjére kattintsunk.

3. Lépés: Keressük meg az „Élő videók” beállításait és a legördülő menüpontban „Az összes kikapcsolása” lehetőséget válasszuk ki.

Ezzel módosultak beállításaink és többé nem fognak elindulni automatikusan a videók.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +873 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
1 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Nálam némítva indulnak el Facebookon a videók, így egyáltalán nem zavaróak. Tulajdonkééppen a Twitter évek óta így működik, szerintem éppen ideje volt, hogy a Fb is átvegye, egész hasznos így. Persze ha hangal indulnának a videók, az más lenne... :D
2016.10.17 15:08