Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Xbox

Xbox One játékok olcsón

Számos weboldal létezik, ahonnan be tudjuk szerezni az Xbox játékainkat. Nem mindegy persze, hogy az adott áruház mennyire megbízható, főleg, ha nem hazairól van szó. Szemezgetünk egy kicsit.

Legtöbb esetben szeretnénk megúszni a dolgot a lehető legolcsóbban. Ennek számos hátulütője van. Legyen az, hogy a kulcs nem fog működni vásárlás után, ekkor a reklamáció nem feltétlen fog élni (attól függ milyen áruházból rendelted), illetve nem olvastuk el figyelmesen a termék adatlapját, miszerint itthon (Magyarországon) ezt nem tudjuk felhasználni. Utóbbira is számos példa van, főleg a G2A marketen.

Cdkeys.com - Megnézem

Javarészt talán itt tudunk egyes játékokhoz és előfizetésekhoz olcsón, azaz inkább olcsóbban hozzájutni. Itt a kulcsok mindegyike (vagy többsége, 99%) működik vásárlás után. Eddig kevés panaszt hallottam rájuk.

Néhány példa a termékpalettáról:

G2A - Megnézem

Ez nagyon változó megítélésű, mivel előfordulhat, hogy a kapott kód nem működik, már érvénytelen (vagy nem is létezett). Van G2A Shield Protect is, mely vásárlás utáni reklamációt teszi lehetővé, de ez plusz 1000 forintunkba fáj. Tehát hibás kulcs esetén visszatérítik a játék árát, de a shield-ért kifizetett pénzt felejtsük el. Ha jobban megfigyeljük és számoljuk az árakat, akkor láthatjuk, hogy igazából itthon a boltból is megkapjuk annyiért, igaz a lemezes verziót.

Windows Áruház - Megnézem

Itt akkor érdemes játékokért fizetni, ha van Xbox Live gold előfizetésünk. Ilyenkor komolyabb kedvezmények érhetőek el. Vannak olyan előfizetések is, mint az EA Access vagy Xbox GamePass, amit havi vagy éves szinten tudunk megújítani. Ebben pedig a játékok javarésze megtalálható, és nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni. A GamePass rengeteg játékot foglal magába évi 20.000 forintért. Természetesen e mellé szükségünk lesz Live Gold-ra is, ami 17.000 forint környékén van jelenleg.

Lemezes használtan

Számos apróhirdetéses oldalon találunk viszonylag elfogadható áron lemezes játékokat. Ha sérülésmentes és hibátlan állapotban van, akkor ez is egyfajta megoldás lehet. Hosszabb távon egy digitális kulccsal jobban járunk.

Egyéb megbízható áruházak

Ti honnan, melyik áruházból szoktatok vásárolni? Az ajánlottakat ellenőrzöm és beleteszem az egyéb áruházak listába!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}