Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Újabb helyről tűnik el a UPC név - nevet vált a UPC Direct

Direct One néven folytathatja tovább működését a UPC Direct - adta hírül a dtvnews.hu. Az oldal szerit erre a lépésre utal, hogy a szolgáltató közösségi oldalainak neve az eddigi UPCDirectHU helyett DirectOne-re változott, másrészt a directone.hu domainnevet is regisztrálták.

Bár a Vodafone felvásárlása előtt is, egészen 2010-től kezdve a kábeles szolgáltatásokat nyújtó UPC és a UPC Direkt két külön cég volt, viszont a Vodafone-s UPC-s felvásárlásával majdnem egy időben (bár attól teljesen függetlenül), a UPC Direkt szolgáltatást nyújtó M7 Group-ot is felvásárolták, így 2019 szeptemberében a UPC Direkt a Francia Vivendi cég leányvállalatához, a  Canal+ Group-hoz került.

Ezzel együtt viszont 2021. április 14-től az új tulajdonos nem használhatja tovább a UPC Direkt márkanevet, így a vezetékes piac után a műholdas TV-zésnél is el kell búcsúzzunk a UPC márkanévtől, és a közeljövőben már Direct One néven kereshetjük ezt a szolgáltatást.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}