1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. Új kommentelési módot tesztel a Facebook

Új kommentelési módot tesztel a Facebook

Hírek

A legnagyobb közösségi oldal egy érdekes újítást kezdett tesztelni néhány felhasználó bevonásával: a kiválasztottak a Facebookon megszokott válaszok megjelenítési mód helyett egy új változattal találkozhatnak - szúrta ki a BuzzFeed.

Az új megjelenést egyértelműen a cég üzenetküldő alkalmazása, a Messenger inspirálta: Az egyes válaszok ennek megfelelően bal oldalt, "buborékban" helyezkednek el, míg az egyes válaszok alatt kialakuló üzenetfolyamot hasonló megjelenéssel, de bal oldalt láthatjuk a nyitó poszt alatt.

A Facebook az újdonság tesztelésével kapcsolatban azt közölte, hogy "Folyamatosan dolgozunk azon hogy a Facebook egy vizuális és vonzó hely legyen a beszélgetésekhez. Ezért tesztelünk több frissítést a hírfolyamban, ideértve a társalgás módját a hozzászólásokban."

A közösségi oldal egyik legfontosabb része a most átalakítás alatt lévő rész: itt vitatják meg a felhasználók a véleményeiket a nyitó posztról. A cég részéről így érthető hogy csak fokozatosan vezetnek be változtatásokat, amit előtte komoly teszteknek vetnek alá. A közösségi oldal egyébként már 1,8 milliárd felhasználóval büszkélkedhet.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +540 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
0 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!