Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Új kommentelési módot tesztel a Facebook

A legnagyobb közösségi oldal egy érdekes újítást kezdett tesztelni néhány felhasználó bevonásával: a kiválasztottak a Facebookon megszokott válaszok megjelenítési mód helyett egy új változattal találkozhatnak - szúrta ki a BuzzFeed.

Az új megjelenést egyértelműen a cég üzenetküldő alkalmazása, a Messenger inspirálta: Az egyes válaszok ennek megfelelően bal oldalt, "buborékban" helyezkednek el, míg az egyes válaszok alatt kialakuló üzenetfolyamot hasonló megjelenéssel, de bal oldalt láthatjuk a nyitó poszt alatt.

A Facebook az újdonság tesztelésével kapcsolatban azt közölte, hogy "Folyamatosan dolgozunk azon hogy a Facebook egy vizuális és vonzó hely legyen a beszélgetésekhez. Ezért tesztelünk több frissítést a hírfolyamban, ideértve a társalgás módját a hozzászólásokban."

A közösségi oldal egyik legfontosabb része a most átalakítás alatt lévő rész: itt vitatják meg a felhasználók a véleményeiket a nyitó posztról. A cég részéről így érthető hogy csak fokozatosan vezetnek be változtatásokat, amit előtte komoly teszteknek vetnek alá. A közösségi oldal egyébként már 1,8 milliárd felhasználóval büszkélkedhet.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}