Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Több Skype-verzió támogatása megszűnik, több platformról búcsúzik az üzenetküldő

Többféle platformot használók is üzenetet kaphattak a Skype-tól az elmúlt napokban, ami arról tájékoztatja őket, hogy az általuk használt programverzió támogatása megszűnik július 1-én. Ilyen üzenetet kaptak a Windows Phone 8, Windows Phone 8.1, Windows RT, Windows 10 Mobile Üzenek alkalmazását használók, a Linuxon futó Skype 4.3-at használók és a legtöbb TV-n Skype-ot használó is. 

kép: MSPoweruser

Mindezekből a legproblémásabb azok a platformok, ahol nem lehet más Skype verzióra váltani, így a valamely, még Windows Phone 8 vagy 8.1-et, Windows RT-t futtató eszközt, vagy TV-n futó változatot használók lehetnek a legrosszabb helyzetben - bár ezen platformok esetében már egy ideje számítani lehetett egy ilyen lépésre, mert azt már korábban, bár időpont nélkül, de bejelentette a Microsoft.

Linux esetében a 4.3-as verzió megszűnése azt jelenti, hogy az utolsó, még QT-ben készült alkalmazásról az Electron-ban írt, web alapú alkalmazásra kell váltani. 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}