1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. Több mint 400 embert vesz fel a Revolut - jöhet a magyar nyelvű ügyfélszolgálat?

Több mint 400 embert vesz fel a Revolut - jöhet a magyar nyelvű ügyfélszolgálat?

Hírek

400 fővel bővíti ügyfélszolgálatos csapatát portói irodájában a brit fintech cég a Techcrunch értesülései szerint

A növekedés méretét jelzi, hogy jelenleg csak 70 ember dolgozik a Revolutnál Portóban. A kihelyezett álláshirdetések alapján nem csak angol nyelvű munkavégzésre keres embereket a cég: Több Európában hivatalos nyelv mellett például a Japán is feltűnik a vállalat oldalán. Számunkra örömteli hír lehet, hogy a nyelvek között a magyar is megtalálható - így nem kizárt, hogy hamarosan magyarul is kommunikálhatunk a Revolut ügyfélszolgálatával. Az alap ügyfélszolgálat mellett a felvétel kiterjed a panaszkezelési és az ügyfél-átvilágítási részlegekre is. 

A helyszín választásban szerepet játszhatott, hogy jelenleg is 250 000-en használják a Revolutot Portugáliában, mely szám napi 1000 új ügyféllel bővül. Ezek mellett a nyár elején a Revolut bejelentette, hogy egy új iroda nyitását tervezi Berlinben is. Az eredetileg Londonból működő cég folyamatosan egyre több irodát nyit Európába szerte. A Revolut amúgy pont a napokban jelentette be Twitter csatornáján, hogy már több mint 7 millió ügyfél veszi igénybe a szolgáltatásait, a LinkedIn 2019 legjobban fejlődő Brit startupok listájának pedig a 2. helyére fért fel a cég.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
0 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!