Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Szinte mindent ad a Telekom az új előfizetésében

November 3-tól elérhető a Telekom prémium kedvezménycsomagja a Magenta 1 All-in, mellyel az optikai hálózattal lefedett területen élők közös használat mellett akár 2 gigabit/sec sávszélességgel netezhetnek.

Akik kompromisszumok nélküli korlátlanságra vágynak, azoknak a Telekom megalkotta a Magenta 1 All-in kedvezménycsomagot, mely az otthoni és a mobil szolgáltatások legjavát adja. Az előfizetők november 3-tól a Magenta 1 All-in kedvezménybe meghatározott mobil díjcsomagokkal bevonható két sim kártyával belföldön korlátlanul használhatják a mobiljukat beszélgetésre, üzenetküldésre, internetezésre, vagy akár lassítás nélküli video nézésre is 1. Belépéskor, 2 éves határozott időtartamú előfizetői szerződés esetén 50.000 Ft készülékkedvezményt kaphatnak a készülék árából, mindkét bevont mobilra. Illetve 12 hónapot követően évente egyszer új eszköz vásárlására van lehetőség extra 25.000 Ft kedvezménnyel (az adott díjcsomag kombinációhoz igénybe vehető készüléktámogatási összegen felül) 2 . A kedvezménycsomag eleme a Hoppá Plusz díjcsomag is, mely havi 5000 perc belföldi vezetékes telefonon történő beszélgetést tartalmaz.

A Magenta 1 All-in ügyfeleit a csomag igénybevételéhez szükséges, havidíjas All-in extra csomagnak köszönhetően kiemelt ügyfélkezelés illeti meg, így elsőbbségi kiszolgálást kapnak a call centerben, és ha garanciális készülékhiba merülne fel, a Telekom házhoz megy, elhozza a készüléket, megjavítja, visszaviszi és mindeközben kölcsönkészüléket biztosít számukra.

A Magenta 1 All-in megrendelői a kedvezménycsomagban részes Szuper Családi HD csomaggal 130 tv csatorna közül válogathatnak, melyek közül 24 HD minőségben biztosítja a határtalan szórakozást és akkor sem kell aggódniuk, ha lemaradnak kedvenc műsorukról, mert három napig korlátlanul visszanézhetik azokat, felvétellel pedig hosszabb távon is rendelkezésükre állnak. A mozirajongók a havidíjas Moziklub előfizetéssel kedvezményes előfizetésért több mint 2500 filmből kölcsönözhetnek korlátlanul és nézhetik meg azokat akár a mobiljukon is a TVGO segítségével, vagy otthon a két set top box valamelyikén.

Mindennek meg is kéri a Telekom az árát, a Magenta 1 All-in csomagért havonta 55 534 Ft-ot kell fizetniük az azt igénybe vevőknek.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}