Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Nem éri el a Google szolgáltatásait? Nincs egyedül

Frissítés: 13:52-kor a Google bejelentette, hogy elhárította a hibát.

Úgy tűnik, az egész világról elérhetetlenné váltak a Google szolgáltatásai, beleértve a YouTube, Gmail, Maps, Meets, Play Áruház szolgáltatásokat is, egyedül a Google és a Google Fordító tűnik elérhetőnek.

DownDetector oldal szerint többeknek a kereső sem érhető el, illetve több, Google szolgáltatásaira támaszkodó rendszer működésében is akadások tapasztalhatóak.

Tesztjeink alapján a szolgáltatások sem Európai országokból, sem az USA-ból nem érhetőek el, így valószínűleg valamilyen nagyobb hiba állhat a háttérben.

A Google egyelőre nem kommentálta a kimaradás tényét, és annak okát sem, viszont több közösségi oldalon percek alatt az egyik legnépszerűbb hastag lett a #googledown.

13:32-kor úgy tűnik, hogy a szolgáltatások egy része helyreállt, Magyarországról még a YouTube tartalmak nélkül tölt be, de a világ több pontjáról már az is rendesen működik.

 

A Google státuszjelző oldala közben megerősítette a hiba tényét, minden Google szolgáltatás esetében.

 
Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}