Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Nehéz a digitális oktatás Szombathelyen, mivel a Vodafone vezetékes hálózata napok óta több helyen akadozik

Olvasóink visszajelzése szerint nagyon nehéz úgy a digitális oktatás, hogy hol elérhető az internet – hol nem. A kimaradások pedig nem egy-két pillanatra történnek, hanem több percre és egy órán belül, akár többször is. Az online levezetett tanórák pedig többszöri megszakításokkal nézhetőek. Ez több ponton is problémás, hiszen számos esetben fontos a folyamatos jelentét, hiszen digitálisan az oktatás levezénylése is nehezebb, illetve diákok sem feltétlen tudnak csak arra összpontosítani.

A kommunikáció a diákok és oktatók között így problémássá válik. Megszűnik a folyamatos kommunikáció.

A jelenség a KISZ lakótelepen és környékén, illetve Oladon és környékén is tapasztalható. Például a Diófa és Bem József utcában több órás kimaradások is tapasztalhatóak voltak a héten, főként délelőtt.

Itt korábban, de még néhol most is a Greencom az üzemeltető. Ettől függetlenül a Vodafone-tól bérlik a vezetékes hálózatot (korábban UPC-től).

Olvasóink és fogyasztói visszajelzések szerint a Vodafone ügyfélszolgálat nagyon leterhelt és nehéz őket elérni, a Greencom-ot pedig „inkább meg se próbálják” – mert telefonos ügyintézés több éve nem „működik”.

A Vodafone Magyarország sajtó képviseletét kerestük az üggyel kapcsolatban, hogy mikor várható a probléma megoldása, de cikkünk írásáig nem kaptunk választ a kérdésre.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}