Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Nagy volt az érdeklődés az ingyenes Star Wars Battlefront 2 iránt

Twitter oldalán árulta el az EA, hogy mennyien szerezték be a Star Wars Battlefront 2-t az Epic Game Store-s akció során.

Több mint 19 millió embert érdekelt az ingyen megszerezhető Star Wars Battlefront 2 - derül ki az EA Twitter-en közzétett bejegyzéséből.

Ezzel a 2017-ben megjelent videojáték a január 14 és 21-e között nagy mennyiségű új játékost kaphatott, viszont a jelenlegi játékosoknak rossz hír lehet, hogy a bejegyzésben ismételten megerősítik azt is, hogy a játék többé már nem fog jelentős újításokat kapni.

Ha nem akarsz lemaradni a hasonló akciókról a későbbiekben, akkor érdemes rendszeresen körülnézni az into.hu akciófigyelő-oldalán, ahol már most is több mint 20 webáruház kínálatának változását követjük nyomon.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}