Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Megújította feltöltőkártyás tarifáját a Vodafone

Megújult a Vodafone feltöltőkártyás tarifája, a TUTI+. A csomag alapját adó havidíj nélküli opció lényegi elemei nem változtak, így marad a 19 forintos perc és SMS ár, és a napi 300 ft feletti hívások utáni díjmentes beszélgetés.

Az internetet is tartalmazó Tuti+Net 1 GB és Tuti+Net 5 GB mellé bekerült a TUTI+ Net 3 GB lehetőség is, míg előbbiek ára némileg csökkent, így az alap 1 GB-ért 1 190, 3 GB-ért 1 990, míg 5 GB internetért 2 490 ft-t kell fizetnünk az új csomagokban.

Változtak a kiegészítő adatopciók is, illetve az újdonságként megjelenő korlátlan beszélgetés opciók is igénybe vehetők szeptember közepétől. Ismétlődő adatopciók mostantól nem érhetőek el, viszont az egyszeri adatopciók árai csökkentek, illetve jelentősen bővültek az elérhető lehetőségek, így egyszeri 1 GB adat mostantól 1 290 Ft-ba kerül, 3 GB adat 2 190 Ft, az 5 GB-os lehetőség 2 590 Ft míg 10 GB-nyi internetért 4 490 Ft-t kell fizetnünk. Ezek mellett még megjelent a jelentősen több adatot tartalmazó, egyszeri  500 GB-os lehetőség is 7 990 Ft-ért.

korlátlan beszélgetés opcióval 3, 7 vagy 30 napnyi korlátlanságot vehetünk igénybe 900, 1 890 vagy 6 990 forintért.

 

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}