Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Megszünteti a Google a YouTube legidegesítőbb hirdetési formáját

Azoknak akik szeretik az YouTube-on az áttekerhetetlen 30 másodperces videó előtti hirdetéseket, azoknak csalódniuk kell, a Google ugyanis hamarosan eltünteti ezeket a videómegosztó platformjáról. A Google mindezt a felhasználói élmény javításával indokolja - derül ki a TheVerge értesülésiből.

Kép: TheVerge

Ugyanakkor ez nem jelenti azt hogy a legnépszerűbb videós oldalon ezentúl ingyen is reklámok nélkül élvezhetjük a tartalmakat: a jelenlegi, pre-roll-nak hívott hosszú hirdetési típust ugyanis a bumper ads-nak nevezett 6 másodperces fizetett tartalmak fogja váltani - szintén áttekerhetetlen módon. 

Örülni ugyanakkor még korai - a Google a váltást nem sieti el, a legutolsó hosszú hirdetések csak 2018 végén fognak eltűnni a videók elől.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}