Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Megjött az Apple Pay Magyarországra!

Mától a magyar bankszámlával rendelkező iPhone tulajdonosok is használhatják bankkártya helyett a telefonjukat - ugyanis hazánkban is elérhetővé vált az Apple Pay fizetési megoldás. 

Az országban a szolgáltatást elsőként az OTP bank vezette be, így jelenleg csak ennek a banknak az ügyfelei élvezhetik a szolgáltatás előnyeit, viszont hamarosan más magyar bankok, és nemzetközi neo-bankok is követhetik az OTP sorát. 

A bank azt írja az alkalmazás frissítésében, hogy a szolgáltatás Mastercard és Maestro bankkártyákkal érhető el, így hiába van valakinek az OTP-nél számlája, ha csak Visa, vagy esetleg hazánkban még annál is egzotikusabbnak számító bankkártyája van, akkor nem tudja a szolgáltatást használni.

Androidos felhasználók a keresőóriás hasonló, Google Pay névre hallgató szolgáltatását jelenleg egyetlen magyar bankkártyával sem élvezhetik, annak használatához külföldi bank, vagy valamelyik neo-bank kártyája szükséges, ellenben saját alkalmazással több bank is támogatja a mobil fizetést: az OTP bármely bank ügyfelének lehetővé teszi a Simple használatát, de az Erste, Budapest Bank, MKB, K&H és Gránit Bank ügyfelei a saját bankjuk alkalmazását is használhatják. 

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}