Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Már speciális karakterekre is kereshetünk Google-n

A Google nemrégiben bevezetett újdonságát vélhetően a programozók szeretni fogják: mostantól ugyanis a Google a speciális karakterekre is képes keresni, mint amilyenek a szoftverfejlesztés körében gyakran használt == vagy === vagy =+ vagy a ++ és társaik. Az újdonság segítségével mostantól egyes operátorokról így könnyen kaphatunk információkat, és a kódrészletekre való keresés is pontosabb lett. 

Ezen kívül bizonyos esetekben általánosságban is javulhat a keresés eredménye a fejlesztésnek köszönhetően, például olyan cégek, programok vagy kifejezések nevére keresve, amelyekben szerepelnek ezek a speciális karakterek. Ilyen lehet például a Notepad++ vagy a She++. 

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}