Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Ma kezdődik a Microsoft Build! Kövesd te is velünk!

Ma kezdődik a Microsoft legnagyobb éves konfernenciája, a Microsoft Build. Már most Megnézzük mit várhatunk, mi a helyzet jelenleg a hejszínen. íme a legfontosabb tudnivalók és érdekességek. - aztán majd jövünk az élő eseménnyel is, úgy hogy ne menjetek messzire! 

A 2017-es Microsoft Build május 10-e és 12-e között fog zajlani, tehát máról két napon át tart az eseménysorozat. helyi idő szerint Washington-ból, a State Convention Center-ből 8:00-kor kezdődnek meg az események, ami a magyar időzónában 17:00-nak felel meg. Ha máshonnan szeretnéd nézni a Build konferenciát, akkor ide kattintva megnézheted, hogy a te időzónádban mikor kezdődik az esemény.

A legérdekesebb rész szokás szerint az esemény legelején tartott keynote lesz, mely várhatóan 1.5-2 óra hosszan fog tartani. Itt lesz majd Scott Guthrie, Satya Nadella, Harry Shum is. Az esemény hivatalos oldala a build.microsoft.com

Kép: mspoweruser

A Microsoft már most (vagy is az ottani idő szerint még tegnap) megújította a fejlesztői panelét - szúrta ki a MSPowerUser. Ez az az oldal, ahol a fejlesztők kezelhetik az áruházi alkalmazásait, újakat tölthetnek fel, megtekinthetik a statisztikiákat. Az új felület átláthatóbb és modernebb lett, ráadásul új funkciók is elérhetőek rajta. 

Kép: mspoweruser

Tehát Washington-ban már hajnalodik, nézzük mi van a hejszínenen:

A Microsofttól is érkeznek bejegyzések és képek:

Hasznos tanácsokat is kapnak a helyszínre érkezők a cég munkatársaitól:

Hamarosan akkor kezdődik az elő esemény, amit nálunk, az Into.hu-n is tudtok majd követni! 

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}