Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Legjobb Munkahely Díjat nyert a Microsoft Magyarország

Az Aon Hewitt humánerőforrás-tanácsadó vállalat 16. alkalommal készítette el a Legjobb Munkahely Programjának keretében a dolgozói elkötelezettséget vizsgáló kutatását. Idén 91 cég 44 000 munkavállalója válaszolt a kérdésekre. A felmérés azokra a mutatókra koncentrál, amelyek a munkavállalói elkötelezettséget és a kulcsfontosságú folyamatokkal való elégedettséget – például a karrier, szakmai fejlődés lehetősége, a közvetlen- és felsővezetésbe vetett bizalom – nézi.

A hazai vállalatok 3 méretkategóriában nyerhették el az Aon Legjobb Munkahely címet. Idén a gyógyszeripar, a kereskedelem, valamint az IT és telekommunikáció területén működő cégek kaptak elismerést. A Microsoft Magyarország Kft. a 250 és 1000 főt foglalkoztató cégek legjobbjai között szerepelt.

 

A jövő tevékeny részesének lenni egy vállalatnál

„Egy ilyen díj mindig fontos visszajelzés egy vezető számára, de most kétszeresen is az. Hiszen „történelmi” pillanatban ért minket. A világban zajlik a negyedik ipari forradalom – a digitalizáció –, amiben a Microsoft fontos szerepet játszik. Nekünk, a márka leányvállalatának pedig az a célunk, hogy a magyar vállalkozások digitális hátországává váljunk, mindeközben a digitalizációt lefordítsuk „magyarra”, a magyar kkv-k és nagyvállalatok nyelvére, hétköznapi valóságára. Persze ahhoz, hogy segíthessünk átalakítani, megújítani más vállalkozások működését, először a sajátunkat kellett megújítani. Jó érzés arra gondolni, hogy ez a díj egyúttal egy visszajelzés arról is: jó úton járunk. A Legjobb Munkahely-díj fontos üzenete: a csapat „az átalakítás alatt is zavartalanul üzemel”. A kollégák az új kihívásokkal szembenézve, az új feladatokon dolgozva is ugyanolyan büszkék arra, hogy ennek a cégnek a munkatársai. A magyar vállalkozások digitális jövője – nagy részben – nálunk készül. A jövő részesének lenni pedig nagyszerű dolog – nekem erről is szól ez a díj” -emelte ki Szentkuti Gabriella, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az idei díjazottokat az erős dolgozói elkötelezettségen kívül a vonzó munkáltatói márka, a felsővezetés őszinte kommunikációja és a kollégáknak biztosított ígéretes jövőkép különbözteti meg az átlagtól.
Forrás: Microsoft Magyarország

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}