Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Jöhetnek az előfizetéses alkalmazások a Windows áruházba

Hamarosan megjelenhetnek az első előfizetéses alkalmazások is a Windows 10 áruházában - mivel a Microsoft elérhetővé tette a fejlesztők számára az ilyen alkalmazások feltölthetőségét - jelentette be a cég a Windows hivatalos blogján.

Az előfizetési díjakat a Microsoft fogja a felhasználóktól beszedni, így ezzel a fejlesztőknek nem kell foglalkozniuk - cserébe a cég az előfizetési díjnak csak a 85%-át, játékok esetén 70%-át fogja a fejlesztőknek továbbutalni.

Az előfizetések havi, 3 havi, féléves, éves vagy kétévesek lehetnek, és ezek kifizetése automatikusan fog megtörténni, a már használt programok előfizetési automatikusan meg fognak újulni a következő időszakra is - ez alól természetesen kivétel, ha időközben lemondtuk az előfizetésünket, melyek kezelésére a Microsoft weboldalán van lehetőségünk - bár vélhetően az áruházon keresztül is lesz erre lehetőség.

Az előfizetéses alkalmazások fejlesztőinek lehetőségük van egy hetes vagy egy hónapos ingyenes tesztidőszakot is engedélyezni, hogy a felhasználók (és köztük a leendő előfizetők) ingyenesen is kipróbálhassák az alkalmazást.

Mindezek használatára viszont csak akkor van lehetőség, ha az alkalmazás Windows 10 évfordulós frissítésére, a Build 14393-ra, vagy újabb rendszerre lett kiadva - illetve az azt telepítő felhasználó is ilyen rendszert kell használjon.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}