1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Játékok
  4. Irány Magyarország! - ETS2 Hungary Map telepítése

Irány Magyarország! - ETS2 Hungary Map telepítése

Játékok

Nyilvánvaló, hogy Magyarország régóta megtalálható a Going East DLC-ben, ugyanakkor sokkal kevesebb várossal (pontosabban néggyel), és azok sincsenek igazán kidolgozva. Pont ezért Frank007, a mod készítője úgy gondolta, kis hazánknak egy külön térképet készít, ami jóval kidolgozottabb, és több várost is tartalmaz, mint amit a hivatalos DLC szolgáltat. Ebben a cikkben, ezen mod telepítését fogjuk elvégezni.

"Nulladik" lépés

Mielőtt elkezdenénk, be kell regisztrálni a RestaCar oldalára. Maga a map mellett, további fájlokat is le kell tölteni. A regisztráció roppant egyszerű, csak ki kell tölteni megfelelően. 

Ezek után nézzük meg az email címünket, hiszen egy megerősítő levelet kellett, hogy kapjunk. Ha nem találod, keresd meg a spam mappában!

Töltsük le!

Sikeresen beregisztráltunk, most szépen letölthetjük a szükséges fájlokat. Először is magára a térképre van szükségünk, amit ide kattintva tudsz letölteni. Ez egy 1,1 GB-os fájl, szóval kell neki idő, mire letöltjük. A map elindításához viszont szükségünk van egy ún. hotfix-re, hogy eltudjuk indítani a jelenlegi játék verziójával, ami jelenleg: 1.33 (1.34-el is működik!) Ezt az állományt innen tudod letölteni az oldalról.

Bontsuk ki!

Az adott fájlok letöltése után nincs más dolgunk, mint kicsomagolni. Rendelkezünk kell két .7z fájllal: HM_0928a_hotfix_and_new_AI_test_1.33.x_byIndian56.7z és Hungary_Map_by_Frank007_v0.9.28a.7z Ahhoz, hogy ezeket ki tudjuk csomagolni, szükségünk van a 7-ZIP-re.

Telepítsük!

Nyissuk meg a Hungary_Map_by_Frank007_v0.9.28a.7z fájlt.

Ezt a képet kell kapjuk:

Ezeket a fájlokat húzzuk be a C:\Users\Felhasználó\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod mappába. Ez a térkép alap modjai, ez az, ami minden játékverziónál ugyanaz (természetesen ezt is frissítik). Ha átmásoltuk, nyissuk meg a HM_0928a_hotfix_and_new_AI_test_1.33.x_byIndian56.7z fájlt, hasonlóan az előzőhöz. Ezeket a fájlokat is húzzuk be a mod mappába. Ha mindent átmásoltunk, nyissuk meg a játékot. 

Hozzunk létre egy új profilt.

Töltsük ki az adatokat, majd kattintsunk a Modkezelőre.

Ezután keressük meg a modokat. Legegyszerűbben ezt a keresőmező "Hungary" kifejezéssel tudjuk megtenni, majd a képen látható módon a modokat megfelelő sorrendben elhelyezni. A SORREND FONTOS (VÁLTOZOTT)!

Meggyőződtünk arról, hogy mindent helyes sorrendbe állítottunk, akkor erősítsük meg.

Ezzel még nem végeztünk. Ezután ki kell választanunk, hogy melyik Játékmodult használja a játék.

Ha mindent rendben találunk, kattintsunk a létrehozás gombra, és felfedezhetjük Magyarországot (legalább is, ami kész van)!

Végszó

Remélem segített a cikk, bármi probléma esetén keress meg engem Discord szerverünkön! Térképpel kapcsolatos problémáidat jelezd a RestaCar oldalán!

galosik profilképe
Gálosi Kristóf @galosik +39 Üdvözöllek profilomon! Jelenleg villamosipar és elektronikára járok, PLC programozást tanulok. Szabad időmben ETS2-vel vagy ATS-sel játszok. Ha van kedved. Dobj egy üzenetet!
6 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Helló! Feltelepítettem a modokat, aktívak, ezzel nincs is semmi baj, de nekem több éves profilom van, nem látom a játékmodul választási lehetőséget. Ezek szerint muszáj új profilt indítani....?
2019.05.18 19:46
Sikerült közben rendesen berakni a modot, Én voltam figyelmetlen.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez még nem teljes térkép, vagy megint csak Én nem tudok pl.Baranya,Somogy,megyébe menni.
De nagyon jó így is, és nagy köszönet érte!
2019.04.24 00:01
Helló, mindent a leírásának megfelelően csinálok 1.34 verzió, de nekem a modkezelőben valamiért 2db.def található és kidob a játékból állandóan.
Valamit esetleg törölnöm kellene?
2019.03.23 23:56
Ha a többi fájl megvan, akkor valószínűleg egy régebbi def fájl van ott. Azokat a fájlokat használd, amik a cikkben vannak.
2019.04.01 22:12
ETS2 Hungary Map telepítése van töb és töb verzio igy nekem nem segit sehogy
2019.01.29 14:28
A telepítés az összes verziónál ugyanaz. RestaCar oldalán meg kell találni az adott verziószámhoz tartozó fájlokat. Ha nem segített ez a cikk, akkor van YouTube-on is Lecsótol videó a telepítés menetéről. Én a legfrissebb játékverzióhoz írtam a cikket, amit frissíteni is fogok minden alkalommal, amikor kijött az újabb. Az oldalon is, de akár tőlem is lehet segítséget kérni.
2019.02.02 17:10