Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Idén is van több szoláltatónál ajándék mobiladat nyárra

A három nagy mobilszolgáltató közül kettőnél idén nyáron is ingyen internetezhetünk - legalábbis bizonyos feltételek mellett kaphatunk néhány Gb internetet ajándékba. Ugyanakkor sok minden megváltozott a tavalyi nyárhoz képest, főleg a Vodafone-sok számára.

A Vodafone-nál az előző években megszokhattuk hogy az új előfizetők vagy az ADATPROMO SMS-t elküldő Vodafone-osok kapnak 3, vagy tavaly már csak 2 Gb adatot egész nyárra, amit tavaly július 31-ig, előtte szeptember 30-ig használhatnak fel az előfizetők belföldön - illetve tavaly az előfizetők közül is már csak a feltöltőkártyások. Idén teljesen megváltoztak a feltételek, az adatmennyiség 4 Gb-ra növekedett, és az új előfizetők szintén megkapják automatikusan az első, legalább 3 000 Ft értékű feltöltés után. Viszont a már előfizető ügyfelek számára változás, hogy nem SMS küldéssel, hanem a mobil Vodafone alkalmazásban aktiválhatják a nyári adatot. Idén az akcióban 2017. július 31-ig lehet részt venni, viszont most már nem egy fix dátumig érvényes az akció, hanem egy, az aktiválástól számított meghatározott ideig. Egészen pontosan az aktiválástól kezdve 30 napunk van a 4 Gb elhasználására, különben az elveszik - ez lényegesen rövidebb idő az akció elején aktiválók számára, még a tavalyihoz képest is.

Ugyanakkor az előfizetésesek számára is vannak akciók idén nyáron, mivel minden új tarifának része lett az EU roaming környezetben is használható Vodafone Pass csomag, amellyel a 3 legnépszerűbb közösségi applikációt használjuk megszorítások nélkül. A Redesek ezen felül a legismertebb 3 chat alkalmazást is számolgatás nélkül használhatják csevegésre, telefonálásra vagy akár videóhívásra, ami mellé a már jó ideje reklámozott + 1 000 000 Mb (ami a visszajelzések szerint Gb) is jár 3 hónapig.

A telekomosok közül a Mobil L és XL csomagokra, 2 év hűséggel előfizetőknek jár korlátlan adat ajándékba. Az igénybevétel feltétele a díjcsomagokra már korábban előfizető ügyfelek számára a Telekom applikációban történő aktiváció.

A Telenor a másik két szoláltatóval ellentétben - legalábbis eddig - nem jelentett be nyári akciót. Ugyanakkor a Telenornál már régebb óta elérhető a Vodafone által most bevezetett Vodafone Pass & chat, ami a Telenornál MyChat néven érhető el feltöltőkártyások számára, illetve a cég nemrég jelentette be a Hello Data csomagját, mellyel a Telekommal ellentétben nem csak nyáron, hanem egész évben korlátlanul internetezhetünk. 

A Telekom szerint a "nyári megnövekedett forgalmat jól mutatja, hogy csak a Balaton-környéki településeken tavaly júliusban a Telekom mobilhálózatán mért 4G adatforgalom az egy évvel korábbihoz képest duplájára, közel havi 240 TB-ra nőtt. (Összehasonlításképpen: egy téli hónap adatforgalma 37 TB körül alakult.) A tavalyi Telekom VOLT Fesztiválon az adatforgalmazás szintén jelentősen emelkedett, 2,9 TB-nyi forgalommal megközelítette az előző évi forgalom dupláját. Ezen belül a 4G adatforgalmazás több mint duplájára emelkedett a Telekom adatai szerint."

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}