1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. [Frissítve] Ez lesz a Windows új fájlkezelője?

[Frissítve] Ez lesz a Windows új fájlkezelője?

Hírek

Jelenleg is zajlik a Microsoft Build konferencia második napja, ahol az órásvállalat sok újdonságot mutatott be a Windowshoz és más termékeikhez. Ezeken kívűl kicsit rejtettebb meglepetések is megjelentek az eseményen, ugyanis a WindowsCentral kiszúrta az operációs rendszer új megjelenését bemutató videóban az átszabott fájlkezelőt is - amelynek egy előzetes verzióját egyébként már lehet használni most is

A kevesebb mint 1 másodpercig feltűnő képből ugyanakkor nem lehet messzemenő következtetéseket levonni - nyílvánvalóan azért nem mutatta be a Microsoft az új fájlkezelőjét, mert az még nincs olyan állapotban, így a videóben feltünő kép is csak egy előzetes koncepció lehet - viszont mégis bekerült, ha csak elrejtve is a Microsoft videójába, aminek nagy eséllyel valamilyen célja volt, így elképzelhető hogy hasonló lesz az új fájlkezelő majd valamikor. 

Update:

A videót jobban megnézve még egy képkockán feltűnik egy fájlkezelő koncepció - ami ez esetben már egészen máshogy néz ki. Sajnos az Outlook kitakarja a kérdéses alkalamzás nagy részét, de azért elég sok különbség felfedezhető a 2 kép között.

Ti mit gondoltok ezekről? lehetnek más koncepciók is a Microsoftnál? És nektek hogy tetszenek mindezek? Írjátok meg kommentben!

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
3 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Remelem mire bevezetik, addigra en mar nem hasznalom a windows-t. A stabilokat megszuntetik es kenytelenek a felhasznalok az ujakra raallni! Ez egy eroszakos kenyszerites es amig a felhasznalok turik, addig nem lesz valtozas mert a tobbseg turi, hagyjak magulat lehuzni. A leg botranyosabb idaig a windows 10.
2018.01.13 15:35
Hát úgye ez sokmindentől függ. Valamelyest jó dolog, de igen megvan a maga hátránya. Viszont így annyival jobb, hogy egyszer megveszed a rendszert és használod, nem kell 2-3 évente új licenszel és vásárlással szenvedni. Én sajnálnék 3 évente 70-80ezret beleölni egy op.rendszerbe. Persze, ha stabil lehet hosszabb távon ez kifizetődő.
2018.01.13 20:57
Nekem az első képen lévő bejövős, de akkor tényleg lehetne tabos fülek, hogy egy ablakban több lapon lehessen dolgozni. Komolyabb fájlkezelés, fájlinformáció. Mondjuk beépített kiterjesztések ismerése (tehát php,js,css,vb,stb..). Ezeket kezelje a fájlkezelő, úgy mint a notepad++. Vagy valami jó kis előnézeti képpel se lenne rossz.
2017.05.12 06:35