Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

[Frissítve] Ez lesz a Windows új fájlkezelője?

Jelenleg is zajlik a Microsoft Build konferencia második napja, ahol az órásvállalat sok újdonságot mutatott be a Windowshoz és más termékeikhez. Ezeken kívűl kicsit rejtettebb meglepetések is megjelentek az eseményen, ugyanis a WindowsCentral kiszúrta az operációs rendszer új megjelenését bemutató videóban az átszabott fájlkezelőt is - amelynek egy előzetes verzióját egyébként már lehet használni most is

A kevesebb mint 1 másodpercig feltűnő képből ugyanakkor nem lehet messzemenő következtetéseket levonni - nyílvánvalóan azért nem mutatta be a Microsoft az új fájlkezelőjét, mert az még nincs olyan állapotban, így a videóben feltünő kép is csak egy előzetes koncepció lehet - viszont mégis bekerült, ha csak elrejtve is a Microsoft videójába, aminek nagy eséllyel valamilyen célja volt, így elképzelhető hogy hasonló lesz az új fájlkezelő majd valamikor. 

Update:

A videót jobban megnézve még egy képkockán feltűnik egy fájlkezelő koncepció - ami ez esetben már egészen máshogy néz ki. Sajnos az Outlook kitakarja a kérdéses alkalamzás nagy részét, de azért elég sok különbség felfedezhető a 2 kép között.

Ti mit gondoltok ezekről? lehetnek más koncepciók is a Microsoftnál? És nektek hogy tetszenek mindezek? Írjátok meg kommentben!

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}