Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Duplázhat a Telekom - 2 gigabites csomag is jöhet

A Telekom hivatalosan nem erősítette meg, de több magyar oldal szerint is több jel arra mutat, hogy a Telekomnál hamarosan akár 2 gigabites letöltési sebességet biztosító csomagra is előfizethetünk. 

A hír elsők között az index.hu oldalon jelent meg, mely azért jutott erre a következtetésre, mert a Telekom néhány héttel ezelőtt megválaszolatlanul hagyta az újságnak az arra vonatkozó kérdését, hogy lesz-e a mostaninál gyorsabb ajánlatuk.

A kérdésre úgy tűnik mostanra, ha nem is közvetlen módon, de megszületett a válasz: a Telekom nemrég leregisztrálta a 2gb.hu és 2giga.hu domain neveket. 

Az Index ezt követően újra a Telekomhoz fordult kérdésével, melyre az a válasz jött, hogy valóban gondolkodnak a most elérhető 1 gbps sebességű ajánlatnál még nagyobb sávszélességű csomag bevezetésén, és nem kizárt, hogy ez a csomag még az idén elérhetővé válik.

A hwsw saját információira hivatkozva azt állítja, hogy ennél konkrétabb időpontot is tud: szerintük november 2-tól lehet majd előfizetni az új csomagra.

A Telekom egyébként nemrég frissítette kliensoldali eszközparkját: a Huawei berendezéseit FTTx-területen a Sagemcom gigabites ethernettel és 802.11ac-s Wi-Fi -vel felvértezett termináljai váltották.

Ha megjelenik egy ilyen csomag, kérdés, hogy annak a feltöltési sebessége is növekedni fog-e, vagy az marad az eddigi legnagyobb, 1 gigabites csomag 200 mbps-es sebessége.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}