Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Drágul a Netflix két előfizetői csomagja

A Netflix tegnap bejelentette, hogy az Egyesült államokban árat fognak emelni a Standard és Prémium csomagoknál írja a Bloomberg. Korábban hasonló mértékű emelés 2019 végén történt. Akkor sem sokan örültek neki, bár a szolgáltatás szerint „ennek köszönhetően” még népszerűbb lett az előfizetők és befektetők körében. Netflix ígérete szerint pedig az emelésnek köszönhetően jelentősen nőnek a bevételeik, amit saját gyártású filmekbe és sorozatokba fognak forgatni.

Az áremelés pedig a következőket jelenti:

  • Standard csomagnál $1 (315 Ft)
  • Prémium csomagnál $2 (630 Ft)

Ezáltal a legkisebb a Standard 14 dollárra (4410 Ft), míg a Prémium csomag 18 dollárra (5670 Ft) emelkedik. Az emelt árú díjazás pedig a következő hónapban azonnal életbe lép az új előfizetők részére. A jelenlegi előfizetőknek pedig szépen lassan megkapják a módosított számlát és értesítést.

Megkerestük a Netflix-et az üggyel kapcsolatban. A kérdésünk pedig az, hogy történni fog-e árváltozás hazánkban? Válasz egyelőre nem érkezett, viszont gyanítjuk, hogy mi sem maradunk ki az emelésből. Ha idén nem is, jövőre emelkedhet.

A jelenlegi előfizetői árak hazánkban:

  • Alap: 2490 Ft/hó
  • Standard: 3190 Ft/hó
  • Prémium: 3990 Ft/hó
Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}