1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Hírek
  4. Az Ubuntu csapata a segítségedet kéri - szólj bele te is, hogy nézzen ki a következő Ubuntu

Az Ubuntu csapata a segítségedet kéri - szólj bele te is, hogy nézzen ki a következő Ubuntu

Hírek

Az Ubuntu asztali változatának fejlesztői jelenleg egy jelentős változtatáson dolgoznak, ugyanis az Unity felhasználói felületet cserélik éppen GNOME-ra. Ezzel kapcsolatban jelent meg egy kérdőív, amiben azt szeretnék megtudni milyen módosításokat hajtsanak végre az alap GNOME felületen.

A kérdőívben az 1-1 kiegészítő módosítását egy 1-től 5-ig terjedő skálán értékelhetjük, attól függően hogy mennyire találjuk azokat hasznosnak. 

Mint az már ismeretes, GNOME-val érkezik a jövő évben megjelenő Ubuntu 18.04 LTS a mostani Untity helyett. A cég a lépést azzal indokolta, hogy a felület fejlesztése túl sok időt és energiát vett el a többi folyamat elől, és az azt fejlesztő programozók a későbbiekben inkább az IoT ("dolgok internete") és a felhős szolgáltatások újításán fognak dolgozni.

A 8 egyszerű kérdést tartalmazó kérdőívet ide kattintva lehet kitölteni

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
2 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Hát vannak érdekességek, de semmi extra vagy úgymond egyedi dolog.
2017.05.18 09:43
Sajnos szabad szöveges opció nincs, ezért nem tudom jelezni, hogy számomra nulla ablakanimáció volna kívánatos.
2017.05.17 21:01