Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Az Ubuntu csapata a segítségedet kéri - szólj bele te is, hogy nézzen ki a következő Ubuntu

Az Ubuntu asztali változatának fejlesztői jelenleg egy jelentős változtatáson dolgoznak, ugyanis az Unity felhasználói felületet cserélik éppen GNOME-ra. Ezzel kapcsolatban jelent meg egy kérdőív, amiben azt szeretnék megtudni milyen módosításokat hajtsanak végre az alap GNOME felületen.

A kérdőívben az 1-1 kiegészítő módosítását egy 1-től 5-ig terjedő skálán értékelhetjük, attól függően hogy mennyire találjuk azokat hasznosnak. 

Mint az már ismeretes, GNOME-val érkezik a jövő évben megjelenő Ubuntu 18.04 LTS a mostani Untity helyett. A cég a lépést azzal indokolta, hogy a felület fejlesztése túl sok időt és energiát vett el a többi folyamat elől, és az azt fejlesztő programozók a későbbiekben inkább az IoT ("dolgok internete") és a felhős szolgáltatások újításán fognak dolgozni.

A 8 egyszerű kérdést tartalmazó kérdőívet ide kattintva lehet kitölteni

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}