Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Az Amazon Web Services adatközpontot nyit Svájcban

Az Amazon Web Services nemrég bejelentette a Nitro Enclaves szolgáltatását az érzékeny adatok védelmében. Erre épülve pedig a cég ma bejelentette, hogy ezzel párhuzamosan bővül az európai régióban, mégpedig Svájcon belül Zürich-ben. Terv szerint ez a folyamat 2022-ben menne végbe.

Alig várjuk, hogy 2022 második felében megnyissuk az AWS Europe (Zürich) régióban épített adatközpontot, ezzel új és meglévő ügyfeleket szolgálva ki, és együttműködve a helyi partnerekkel a svájci innovációk ösztönzése érdekében.

.. írják a blogposztban.

A Zürich mellett további városokban már elérhető az AWS (Amazon Web Services):

  • Dublin
  • Frankfurt
  • London
  • Párizs
  • Stockholm
  • Milánó

A bővítési ötlet nem újkeletű, hiszen az új vállalkozások megjelenésével és bővülésével nagyobb adathalmazt kumulálnak fel ezek a cégek. Másrészt az AWS ezzel azt szeretné elérni, hogy az adatok Európán belül maradjanak. Az ügyfelek tudnak választani, hogy mely szerverekre kerüljenek, így nagy biztonságban tudhatják ezentúl 2020 második felétől immáron Zürichi adatközpontban az adataikat.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}