Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

A Xiaomi piacra dobja az első 8K-képes Mi Box-ot, a Mi Box 4S Pro-t

  • A Xiaomi Kínában piacra dobta az első 8K-képes Mi Box-ot
  • A box 16 GB tárhellyel érkezik, szemben a 4K-t tudó változat változat 8 GB-jával
  • Nem tudni, hogy Kínán kívül mikor lesz elérhető az új eszköz

A Xiaomi TV-okosító eszközsorozatának, a Mi Box-nak újabb verzióját jelentette be a cég a tegnapi nap folyamán.

Az olcsó áron érkező, és teljes-értékű Android TV-t futtató dobozok legújabb variánsa a Mi Box 4S Pro nevet viseli, és legfontosabb újdonsága, hogy támogatja a 8K videolejátszást.

Ezen kívül a Mi Box 4S Pro a HDMI 2.1 támogatást, 16 GB tárhelyet és 2 GB RAM-ot tartalmaz, és szokás szerint támogatja a Bluetooth hangvezérlést is támogatja, és WiFi-n át csatlakoztatható az internethálózatra. Az eszköz a legújabb MIUI for TV platformmal érkezik, ami vélhetően Android TV 11-re épülő rendszer. Más specifikációkról egyelőre nincs elérhető információ, de vélhetően ezen az eszközön is megtalálhatóak lesznek az USB-portok is.

Az új eszköz ára 399 jüan (~ 20 000 forint), melyre Kínábólnovember 5-én éjféltől  lehet előrendelést leadni. Ez azt jelenti, hogy valamivel drágább, mint a ~ 13 000 forintos Mi Box 4S, amely 8 GB tárhellyel érkezik, és 4K videó-lejátszást támogat.

Az egyetlen rossz hír, hogy jelenleg még nem ismert, hogy a Xiaomi mikor akarja a világ más országaiban is piacra dobni a készüléket. "A Mi Box 4S Pro világpiaci értékesítésével kapocslatban még nincsenek nyilvánosságra hoszható terveink" - mondta el a Xiaomi képviselője az Android Authority-nak a kérdésére válaszolva.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}