Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

A Windows 10 áruházába költözik az Ubuntu a Fedora és az OpenSUSE

A Microsoft már tavaly meglepett mindenkit azzal, hogy egy Ubuntu alrendszert helyezett el a Windows 10-ben, eddig azonban ezt csak egy eldugottabb menüben lehetett telepíteni illetve aktiválni. A Microsoft most azonban változtat ezen, és egyenesen az áruházból lehet majd beszerezni azt - illetve társait is, mivel most már Ubuntu mellett a Fedora és az OpenSUSE is elérhető lesz. 

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez még mindig nem a teljes értékű operációs rendszert telepíti, mivel hiányoznak belőlük a felhasználói felületek, az alkalmazások és a grafikus megjelenésre szolgáló vezérlő is. Azonban mindezek tudatában is érdekes látni az Ubuntut a Windows alkalmazástárában.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}