Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

A Vodafone TV App váltja a Horizon Go-t

A Vodafone július 31 után kivezeti a Horizon Go szolgáltatást, mely jelenleg az egyetlen Vodafone TV előfizetéssel elérhető webes platform azok számára, akik nem rendelkeznek Vodafone TV boxal. A kivezetéssel egy időben ugyanakkor tovább fejleszti és kiterjeszti minden TV előfizetőjére a Vodafone TV App-ot a szolgáltató, így Horizon Go helyett a Vodafone TV App lesz mindenki számára elérhető.

A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy a szolgáltató az ügyfelek igényeit és a legkorszerűbb piaci megoldásokat szem előtt tartva folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és ennek kapcsán tervezi a Horizon Go szolgáltatás kivezetését, mely helyett a rendkívül innovatív és az ügyféligényekhez még jobban alkalmazkodó Vodafone TV App szolgáltatását fogja biztosítani a digitális Vodafone TV Comfort és Vodafone TV Premium szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek számára, médiaeszköztől függetlenül. A szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy az eddig Horizon Go szolgáltatást használó ügyfelek számára a lehető leggördülékenyebben biztosítsa a Vodafone TV App-ra való átállást. A Vodafone megerősítette, hogy a szolgáltatásbiztostás folyamatossága érdekében a Horizon Go kivezetése a Vodafone TV App szolgáltatás bevezetését követően történik meg. A szolgáltató minden érintett ügyfelet tájékoztatni fog a kivezetés pontos időpontjáról és az új Vodafone TV App szolgáltatás bevezetésének részleteiről és feltételeiről.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}