Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

A MagSafe kevésbé szereti az iPhone 12 Mini-t

Az Apple videós konferenciáján sok minden nem derült ki, melyek információk utána láttak vagy éppen látnak napvilágot. Most kiderült, hogy a MagSafe nem úgy viselkedik az iPhone 12 Mini-vel, mint a széria többi szereplőjével.

Ez annyit tesz ki, hogy lassabb töltést tesz lehetővé. Az iPhone 12, 12 Pro és 12 Pro Max 15W-tal képes tölteni vezeték nélküli MagSafe-fel a telefont, ezközben a vállalat egy dokumentumából kiderül, hogy széria legkisebb tagja „csak” 12W-tal képes tölteni. Számunka furcsa, mivel ugyanazon technológiáról volt szó, amit alkalmaztak, ráadásul a konferencián a következőt állították:

„az iPhone 12 széria 15W vezeték nélküli töltésre képes a MagSafe segítségével”.

Egyebek közt a dokumentumból kiderül, hogy az Apple nem ajánlja a MagSafe elsősorban készülékre helyezését, majd fali aljzatba „kötést”. Először mindenképp fali aljzatba dugjuk be és utána helyezzük rá a telefont. Megjegyzik:

Fontos, hogy az iPhone-t a MagSafe-re helyezése előtt csatlakoztassa az áramforráshoz. Ez segít a MagSafe számára, hogy ellenőrizze biztonságos-e a maximális teljesítmény leadása. Ha véletlenül mégis ráhelyezésre került az iPhone a MagSafe töltőre áramforrás nélkül, akkor távolítsa el az iPhone-t a MagSafe töltőről, várjon 3 másodpercet és a tápellátást követően helyezze vissza a készüléket a folytatáshoz.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}