Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Vége az ingyenes Google Photos tárhelynek

A Google Fotók egyik legnagyobb előnye volt más szolgáltatásokhoz képest, hogy a "jó minőség" beállítás mellett a képek nem számítottak bele a Google tárhely limitébe - eddig. 2021 június 1-jétől ugyanis megszűnik ez a lehetőség.

Ez alól csak a Pixel telefonok tulajdonosai a kivételek, akik továbbra is élvezhetik majd a korlátlanságot - mindenki másnak, amennyiben nem elég a 15 GB ingyenes tárhely, akkor Google One-ra kell előfizetniük - vagy más megoldás után kell nézniük. ÚJó hír ugyanakkor, hogy a korábban már feltöltött képeket nem törlik a felhőből, így különösebb félni valónk nincs, viszont figyelnünk kell – nehogy megteljen a felhő tárhelyünk a fentebb említett időpont után, mert ez esetben nem lesznek szinkronizálva képeink.

A Google One előfizetés jelenleg 690 Forint egy hónapra, amely összesen 100GB adatmennyiség tárolását foglalja magába. Bár a weboldalon feltüntetett adatok megtévesztőek lehetnek, hiszen minden szolgáltatást összevetve, egy fiókhoz adnak 100GB tárterületet és nem külön szolgáltatásonként.

Ha 1 évre szeretnénk előfizetni, akkor jár egy kis kedvezmény, így 12 hónap 6900 forintba kerül. Elérhetőek nagyobb csomagok is:

  • 200GB (1090 Ft/hónap, 10900 Ft/év)
  • 2000GB (3590 Ft/hónap, 35990 Ft/év)

 

Szerkesztés:

Korábban tévesen azt állítottuk, hogy a a Pixel telefonok tulajdonosaira vonatkozik a korlátozás. A tévedésért elnézést kérünk.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}