Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

A CS:GO szerencsejáték és kereskedelem teljes pusztulása

Sok játékos szerint a Valve halálra ítélte 2013-as játékát, ugyanis a március 29.-én kijött update-ba többek között azt is láthattuk, hogyha CS:GO tárgyainkat elcseréljük, akkor az itemek a trade után 1 hetes tradeban-ba részesülnek. Ez azt jelenti, hogy 1 hét múlva cserélhetjük tovább az adott tárgyat.

Sokan akik csak kereskedelmi célból foglalkoztak a játékkal, elvesztették érdeklődésüket, így rengeteg player-t vesztett a játék a frissítést követő napokban. Az jegyzetük aljára kitettek egy e-mail-t amelyen jelezhetünk a cégnek, hogy mennyire tartjuk jónak az adott fejlesztést.

Sok gambling (szerencsejáték) oldal kitalálta, hogy áttérnek a PUBG itemekkel való kereskedésre és meg is van oldva a probléma. Ez működött is egy ideig, de a PUBG sem hagyta ezt szó nélkül, és kiszedték a trade-et teljesen a játékból. Ezután sorra zártak be az oldalak, sőt akik az oldalakon át tradelték a botnak tárgyaikat, nem is kapják vissza, hiszen nincs rá lehetőség. Érdekesség képpen a PUBG-be volt egy 30,000$-os serpenyő skin ami fent volt opskins-en és csak egy embernek volt meg, ez is örökre bent ragadt az oldalon.

A jackpot játékmódot ezzel teljesen megszüntette a Valve, hiszen a játékos legfeljebb 1 hét múlva kapja meg nyereményét, ami nem generálna nagy forgalmat az oldalakon. A roulette, crash és hasonlók, ahol csak egy inventory-ból kiválaszthatjuk melyik skin-t szeretnénk kivenni ha összejött rá a pénzünk még működhet, de a kevés játékos miatt nem éri meg fent tartani a kisebb oldalakat.

A Valve azt állította, hogy így próbálják lecsökkenteni a scammerek számát, (azok akik átvernek másokat különböző hazugságokkal) de szerintem nincs semmi értelme ebben a formában, hiszen ez ugyan úgy fog folytatódni, mint eddig. Nem úgy tűnik, hogy ez bármikor is kifog kerülni a játékból, pedig sokan örülnének neki, ebben biztos vagyok.

Oszd meg másokkal is:

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}