Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Szoftver

2018 Egyik legjobb ingyenes videókonvertáló programja

Számos videókonvertáló program érhető el a világhálón, viszont csak néhány olyan marad fent, ami tényleg kielégíti a felhasználók leggyakoribb igényeit. A napokban futott be egy megkeresés az into.hu szerkesztőségébe a Wondershare-től, hogy örülnének, ha kipróbálnánk az egyik programjukat, a Free Video Converter-t. Szerencsére a felkérést elfogadtuk, mivel a tesztek során a program nagyon megtetszett és tényleg jól teljesít.
 

Az ingyenes Video Converter

 
Letöltése és telepítése egyszerű, nem kapunk kéretlen programokat. Telepítést követően megjelenik egy ikon az asztalon, melyet későbbiekben bárhol meg fogunk ismerni.
 

A programot futtatva először a fő képernyővel találkozhatunk, ahol maga a sima videókonvertálás folyik. Számos ismertebb formátumot tud kezelni, így tudunk válogatni is. Akár médiaeszközről, legyen az telefon, táblagép vagy videókamera tudjuk szinkronizálni és azonnal konvertálni videóinkat.
Támogatott formátumok: MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, XVID, WEBM, VOB, 3GP, FLV, stb.
 
Létezik a Video Converter szoftvernek egy videó letöltő része. Ez nagyon szuper, mivel azonnal, egy kattintással tudunk videókat YouTube-ról letölteni és konvertálni MP4 formátumba. Mindösszesen annyit kell tennünk, hogy kimásoljuk a böngészőből a linket és rányomunk a „Paste URL” gombra.
 
 
A megjelenő ablakban pedig kiválaszthatjuk a nekünk megfelelő minőséget (360p, 480p, 720p, 1080p, stb.). A videó mellett az MP3 audio formátumot is ismeri. A mellette lévő „Record Video” gomb pedig külön öröm volt számunkra. A video converter szoftver képes asztalunkról videót készíteni.
 
Bár a DVD-k világa teljesen kezd beszűkülni, kaptunk egy DVD írás fület is. Itt hozzáadjuk a kiírni kívánt videót, videókat, ISO fájlt, DVD-ről felmásolt tartalmat és a Video Converter szépen elintéz mindent helyettünk.
 
Telefonról is képes felmásolni videóanyagokat, majd azokat a konvertálóba küldeni, hogy nekünk megfelelő minőségben, méretben és kódolásban helyezze a megfelelő helyre, célmappába.
 
Ha hiszitek, ha nem, de a program még nem fogyott ki a pluszokból. Most jön a java. Létezik egy Video Toolbox fül. Találunk pár segédeszközt. Ezek közt pedig a következőket:
 • Fix Media Metadata (javíthatjuk a videós fájlok meta adatait, módosíthatjuk azokat)
 • VR Converter (videókat konvertálhatunk VR szemüvegre)
 • Screen Recorder (videóban tudjuk rögzíteni az asztalunkon/monitorunkon történteket, azonnal beállíthatjuk a méreteket, hang és képminőséget)
 • Gif Maker (videóból vagy képekből tudunk GIF mozgóképet csinálni)

A Wondershare Video Converter számos funkciót tartalmaz, mellyel több különböző programot tud egymagába foglalni. A videókonvertáló és letöltő része rendkívül gyors, minden hozzáadott formátumot, linket felismer. Hivatalosan több mint 1000 formátumot támogat. Számos folyamatot tud elvégezni egy szálon, ami külön örömöt jelent számomra. Ezáltal sokkal előbb végzünk a feladatokkal, legyen az egy teljes YouTube lista letöltése MP4 formátumba. A videó meta adat szerkesztő, képernyőfelvétel készítő és gif szerkesztő pedig eszméletlenül hasznos funkció. Tehát összességében egy nagyon jól összerakott programról beszélünk.

Az ingyenes Wondershare Free Video Converter programot le tudjátok tölteni. A szoftver a Windows 7, 8 és 10 operációs rendszereket támogatja.

A Video Converter Ultimate verzió

Az ingyenes szoftver alapvetően számos lehetőséget és funkciót nyújt, de az Ultimate még többet tud. Ebben a verzióban már engedélyezve vannak számunkra a következő funkciók is:

 • YouTube-on kívül, több mint 1000 videó megosztóról tud letölteni (pl: videa)
 • Korlátlan GIF készítés
 • Korlátlan meta adat javítás, szerkesztés
 • Korlátlan Android/iOS eszközökről való szinkronizálás
 • Videó letöltésnél beállítható MP3 letöltési minőség
 • Nincs vízjel a konvertált fájlokon
 • Cast to TV
 • Video Compress

Az Ultimate verziót itt tudjátok megvásárolni. Az egy éves előfizetés 39.95 dollárba (11.000 Forint), míg az örökös egy gépes licensz 59.95 dollárba (17.000 Forint) kerül. Nem kevés pénz, de a szoftver megkönnyíti a mindennapjainkat.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}