Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Támogasd te is a LEGO városomat!

A cím egy kicsit érdekesre sikeredett, viszont a lényeg, hogy új Legós projektbe kezdtem a napokban! Igazából csak érdekelt, hogy hogyan működnek a "Crowdfunding" oldalak, ezért elhatároztam, hogy a LEGO városom építéséhez fogok pénzt gyűjteni.

Az Indiegogo Life-ot választottam, mivel ez az oldal kifejezetten magáncélra való pénzgyűjtésre szolgál. Maga a projekt körülbelül 1 napig készült. Megírtam a szöveget magyarul, lefordítottam angolra, majd néhány ismerősöm átnézte, esetleg javaslatot adott és már ment is az Indiegogo-ra! :)

Honnan jött az 500 dolláros cél? Új projekt létrehozásán ez van példának beírva, így úgy hagytam mindent, mert egyszerűen nem lehet meghatározni, hogy egy LEGO város megépítéséhez (ami ugyebár soha nem lesz befejezve, mindig bővíteni fogom) mennyi pénz kell.

Mire kell a pénz?

Igazából a városomat fejben már megterveztem, sőt elkezdtem fizikailag is, igazi kockákkal építgetni. A befolyó pénzt különálló LEGO elemekre, boltban megvásárolható LEGO házakra, alaplapokra, utakra fogom költeni. (bővebben a projekt oldalán tudtok olvasni a célomról)

Remélem érdekesnek tartjátok a projektemet! :) Aki szeretne támogatni, annak pedig csak annyit mondok, hogy minden kattintás számít - ezzel arra szeretnék utalni, hogy akár egy Facebook megosztás is jól jön, annak is nagyon örülök! :)

Szép napot, jó építést!

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}