Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Biztonság

Használja a LastPass-t? Változtassa meg a jelszavát!

A LastPass nemrég jelentette be egy blogbejegyzésben, hogy ismeretlenek pénteken hozzáférhettek a felhasználói adatbázishoz - és bár hamar blokkolták a hozzáférést, és semmi sem bizonyítja hogy az adatokhoz tényleg hozzáfértek, azt tanácsolják, minden felhasználó változtassa meg a mester jelszavát, sőt ha más helyen is használja ugyanezt a jelszót, ott is érdemes megváltoztatnia, bár a jelszavak erős titkosítással vannak védve, előfordulhat hogy a gyenge jelszavakat meg tudják fejteni. Az esetről egyébként minden LastPass felhasználó email-ban tájékoztatást fog kapni, melyben a jelszó módosítására kérik a felhasználókat. Ezeken kívül semmilyen információt nem adott ki a LastPass, így a támadás módjáról nincsenek további információink, de nagy eséllyel az esetleges hibákat a rendszerben javítják / javították a fejlesztők.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}